02 / 05 / 2024

Mustafa Ünlü

Mustafa Ünlü

Olive Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Serhat Mırız Yönetim Kurulu Başkan ve Mustafa Koyuncu, Mustafa Ünlü, Erdem Köseoğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 400 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe'de kuruldu.

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Osman Serhat Mırız, Ufuk İnce, Mustafa Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Günlük kiralık ev piyasasında son dakika! Denetimler artıyor! 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, günlük kiralık konut piyasasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, sektörde denetimlerin artırıldığını belirtti...

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü, Ergün Ünlü ve Mustafa Ünlü ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sandal evlerini satarak 1 ayda 21 milyon TL gelir elde etti!

Mustafa Sandal'ın ekonomik sıkıntılar çektiğiyle ilgili haberlerin sayısı artıyor. Öyle ki ünlü şarkıcının villasının ardından Fulya'da bulunan rezidansını da sattığı iddia edildi.

Mustafa Varank: Ekonomik konjonktür toparlanmaya başladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ekonomik konjonktür toparlanmaya başladı. Tüketici ve reel sektör güven endeksleri yukarı yönlü hareket ediyor" açıklamasında bulundu.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Mustafa Keser: Havalimanına girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum!

"Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun" diyen ünlü sanatçı Mustafa Keser, "İstanbul Havalimanı'na girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum" dedi...

Mustafa Ceceli ile Selin İmer tadilat için 150 bin dolar ayırdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Mustafa Ünlü Haberi

Mustafa Ünlü

Olive Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Serhat Mırız Yönetim Kurulu Başkan ve Mustafa Koyuncu, Mustafa Ünlü, Erdem Köseoğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 400 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe'de kuruldu. 


Olive Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1. Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşaat sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, iş yerleri, alt yapı ,yol, baraj, gölet, şehir planlanması, park ve bahçe, çevre düzenlenmesi, fabrika binaları,rafineri,dolum tesisleri,boru hatları,akaryakıt İstasyonları,köprü,liman,havaalanı,kanal,depo,antrepo,sanayi ,turistik,spor tesisleri inşa etmek,başkalarına yaptırmak,taahhütlerde bulunmak ve taahhütlerini yerine getirmek,her nevi yapı veya inşaat yapmak,almak,satmak,işletme,kiralamak,kiraya vermek, 2. Yurt içinde veya yurt dışında kamu,özel sektör,kurum veya...