03 / 05 / 2024

Myitr Malcew singapur

Myitr Malcew singapur

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Deniz tutkunları şimdiye kadar teknelerde yaşar, tekneleri ev olarak kullanırdı. Singapurlu mimar Myitr Malcew ise Fransız bir şirket için denizde yüzen evler tasarladı.

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Morgan Stanley, Singapur'daki emlak rallisinin durmasını bekliyor!

Morgan Stanley (NYSE:MS) analistleri, Singapur'un 1980'lerden bu yana en uzun özel konut fiyat rallisinin durmasını öngördüklerini kaydetti. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu! Türkiye'nin o ili de listede!

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Bu kapsamda en pahalı şehirler New York ve Singapur olurken raporda İstanbul'da son bir senede yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekildi.

Baharatlarda kanserojen madde şoku! Bakanlık devreye girdi

Singapur'a gönderilen Arifoğlu markasına ait üç çeşit baharatta kanserojen renklendirici madde bulunması şok etkisi yarattı. Skandal üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi. Firma ve ürünlerine yönelik denetimlerin devam ettiğini belirten Bakanlık, kritik bir bilgi daha verdi.

Zincir marketlerde satılan o baharat, yurt dışında toplatıldı! Gerekçesi korkunç!

Türkiye kökenli Arifoğlu markasına ait, Singapur'a ihraç edilen üç baharat türünde yiyeceklerde kullanılması yasak olan ve kanser riski taşıyan endüstriyel boya tespit edildi. Ürünler toplatıldı. Bu kararın ardından söz konusu baharat firması Arifoğlu’dan açıklama geldi.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Emtia piyasasında neler oluyor? Demir cevheri ben buradayım dedi

Çin’de emlak krizinin ardından açıklanan destek fonu haberinin ardından demir cevheri değer kazandı. İki günde yüzde 7’nin üzerinde bir yükseliş gözlenirken demir cevheri bin doları aştı. Singapur’da vadeli kontratlar bugünle birlikte yüzde 4 yükselişle ton başına 107,95 dolara yükseldi.

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Kripto piyasasında deprem! Dev firma iflasını açıkladı

Kriptop parada piyasalar hızla çakılmaya devam ederken, Singapur merkezli Three Arrows Capital (3AC), iflasını verdi.

Kripto para piyasasında beklenen oldu! Dev şirket iflas başvurusu yaptı

Kripto paraların son dönemde yaşadığı düşüşler sonunda beklenen iflas haberinin ilkinin gelmesine neden oldu. İngiliz Virginia Adaları'nda görülen mahkeme sonunda verilen tasfiye kararı verilen Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yaptı.

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Singapur merkezli blockchain servis sağlayıcı Blatform, Dubai’de bir kripto para borsasının lisansına sahip Genesisx ile ortak oldu. Şirket daha sonra yakın coğrafyalarda kurulum sürecinde olduğu diğer kripto para borsalarını da hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

Myitr Malcew singapur Haberi

Myitr Malcew singapur

Deniz tutkunları şimdiye kadar teknelerde yaşar, tekneleri ev olarak kullanırdı. Singapurlu mimar Myitr Malcew ise Fransız bir şirket için denizde yüzen evler tasarladı. Bu göz alıcı evler istenilen liman ya da iskeleye demirlenebilecek; istenilen yere götürülebilecek.


Türkiye...