14 / 05 / 2024

Naci Görür dikkat çeken deprem uyarısı

Naci Görür dikkat çeken deprem uyarısı

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz açıklamasını yaptı. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? 

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür 'Tayvan kadar olamayacak mıyız?' diyerek isyan etti! Dirençli kentlerin mücadelesini veriyorum

Tayvan'da 7,4 şiddetinde meydana gelen depreme ilişkin bir paylaşım yapan Prof. Dr. Naci Görür,  deprem dirençli kentler konusuna dikkat çekti. 

Prof. Dr. Naci Görür yine uyardı! Tayvan'da yaşanan deprem ve sonra bizlere ibret olsun!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tayvan'da yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak "deprem dirençli kentlerin" önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Görür, benzer büyüklükte bir depremin Türkiye'de olması halinde on binlerce vatandaşımızı toprağa vereceğimizi söyleyerek yine çağrıda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Adalar ve Kumburgaz fayı aynı anda kırılırsa, İstanbul depremi 7.5 olur!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, 2 fay hattına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riski çoğaldı! Naci Görür, il il uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riskinin yükseldiğine dikkat çekti ve il il uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Çanakkale açıklaması: Bölgede stres birikiyor! Dikkat!

Prof. Dr. Naci Görür, dün Çanakkale'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür o illeri işaret ederek üstüne basa basa uyardı: 'Bağırıyorum dikkat edin diye'

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı televizyon programında Tunceli ve çevre iller için ciddi bir deprem uyarısında bulunarak ''Bağırıyorum dikkat edin diye'' ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı: 'Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı geldi. Naci Görür yaptığı açıklamada '"Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Naci Görür dikkat çeken deprem uyarısı Haberi

Naci Görür dikkat çeken deprem uyarısı

6 Şubat tarihinde Bursa’nın Gemlik Körfezi’nde yaşanan 4.1 şiddetindeki depremden sonra Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara için uyarılarda bulundu. Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara'yı uyararak “Biz Marmara depremini kuzey kolda bekliyoruz. Ancak Marmara’nın güney kesimleri de ciddi bir şekilde stres biriktiriyor” açıklamasında bulundu. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? Olası Marmara Depremi Güney kolda da gerçekleşebilir mi?

‘Kuzey kol daha aktif fakat Güney kolda biriken stres 10 kat daha fazla’

Sputnik'ten Selin Uludağ'ın haberine göre; Kuzey Anadolu Fayı’nın Erzincan, Tokat dolaylarından hareketlenerek Bolu’ya kadar geldiğine dikkat çeken Görür, “Bolu yakınlarında bir yerden ikiye ayrılıyor. Biri Kuzey kol; Kocaeli’nden gelerek Marmara Denizi’ne giriyor, denizi boydan boya kat ediyor, oradan da...