03 / 05 / 2024

Nargilecioğlu Doğu Anadolu Kongre merkezi

Nargilecioğlu Doğu Anadolu Kongre merkezi

Erzurum 2. İcra Dairesi tarafından, Yakutiye ilçesinde bulunan su dolum tesisi fabrikası, arsa ve Palandöken ilçesinde bulunan Nargilecioğlu Kongre Merkezi ve Düğün Salonları ihale ediliyor.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Nargilecioğlu Doğu Anadolu Kongre merkezi Haberi

Nargilecioğlu Doğu Anadolu Kongre merkezi

Yakutiye ilçesinde bulunan su dolum tesisi fabrikası, arsa ve Palandöken ilçesinde bulunan Nargilecioğlu Kongre Merkezi ve düğün salonları, Erzurum 2. İcra Dairesi tarafından 30 Nisan 2015 günü saat 14:00 ile 14:50 arası satışa çıkarılıyor.


Erzurum Yakutiye ilçesinde yer alan su dolum tesisi fabrikası, 4.000 metrekare alanlı olarak ayrıca müştemilatından oluşmaktadır.


Erzurum Yakutiye ilçesinde bulunan satışa konu arsanın ise eski halinde su dolum fabrikası olarak kullanıldığı şimdi üzerinde bir yapı bulunmadığı görülüyor.Söz konusu arsa 8.350 metrekare alandan oluşuyor.


Satışa konu Erzurum Palandöken ilçesinde bulunan Nargilecioğlu Doğu Anadolu Kongre Merkezi ve Düğün Salonları, 4 girişli bir binada, 5 adet dükkanın birleşimi ile oluşmuştur. Salonların her biri aynı anda hizmet verecek şekilde dizayn edilmiştir. Ulaşım sorunu bulunmayan bina şu anda kullanılabilir vaziyette bulunmuyor.


Kıymeti: 11.323.449,00 TL

1....