04 / 10 / 2024

Nazan Çapoğlu Hatırlı Mimarlık

Nazan Çapoğlu Hatırlı Mimarlık

Mimar Nazan Çapoğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Hatırlı Mimarlık çalışanı Mimar Nazan Çapoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un depreme hazırlığı için görüştü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un depreme hazırlığı için görüştü. İşte detaylar... 

1940 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nden 55 liraya kiralık arsa!

1940 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü Kasımpaşa'daki bir arsayı bir yıllık olacak şekilde 55 liraya kiraya verecekmiş.

Ekrem İmamoğlu: HIZRAY, İstanbul'a hayırlı olsun! HIZRAY hangi duraklardan geçecek? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u kuzeyden birbirine bağlayacak HIZRAY için hazırlıkların tamamlandığını, onay beklendiğini açıkladı. Peki HIZRAY hangi duraklardan geçecek?

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a ‘depreme hazırlık’ mesajı: İçi boş vaatlerle olmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beyoğlu’nda önemli açıklamalar yaptı. Kentsel dönüşüm kapsamında belirlenen 69 riskli alan bulunduğunu dile getiren İmamoğlu, Murat Kurum’a da ‘depreme hazırlık’ mesajı verdi...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

CHP'den ilk Murat Kurum yorumu geldi: 'İmar affına imza atan...'

Murat Kurum'un AK Parti'den İBB adayı olması ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "2019'da imar affına imza atan bir bakan olarak tarihe geçtiğini hepimiz hatırlıyoruz" diye konuştu.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Nazan Çapoğlu Hatırlı Mimarlık Haberi

Nazan Çapoğlu Hatırlı Mimarlık

Nazan Çapoğlu kimdir?


1984 Ankara doğumlu olan Nazan Çapoğlu, ilk ve orta öğrenimini sırasıyla TED Ankara Koleji ve Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 


2001-2005 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimini alan Çapoğlu, Mimarlık Yüksek Lisans eğitimini ise, 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Ana Bilim Dalı programında tamamlamıştır. 


Nazan Çapoğlu, 2005 yılının Ağustos ayından bu yana Hatırlı Mimarlık bünyesinde tasarımcı mimar- proje yöneticisi göreviyle çalışmalarını sürdürmektedir. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesidir. 



Nazan Çapoğlu ve Hatırlı Mimarlık!


Mimarlık, iç mekan tasarımı, proje geliştirme ve danışmanlık alanlarında hizmet veren bir mimarlık ofisi olarak 1987 yılında NCN Mimarlık ve Şehircilik adıyla profesyonel faaliyetlerine başlamıştır. 1993 yılında ortaklık yapısı değişen firma, çalışmalarını Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı ortaklığı ile Hatırlı Mimarlık...