03 / 05 / 2024

Necdet Ünüvar kimdir

Necdet Ünüvar kimdir

TBMM 24. Dönem Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar: Dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye tedavi olmak için yüz binlerce insan geliyor. Yeni ve Büyük Türkiye budur" dedi.

Necdet Ünüvar: Sağlıkta Adana öncü kent!

Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş'nin, dünyanın en önemli yatırım fonları arasında yer alan Meridiam'la işbirliğinde gerçekleştirdiği Adana Şehir Hastanesi'nin, 100 yılın en önemli yatırımı olduğunu bildirdi.

Adana’yı dünyanın en önemli kentlerinden birisi yapacağız!

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana’yı dünyanın en önemli kentlerinden birisi yapacaklarını söyledi.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Paranız varsa hemen alın! Çarşamba günü zamlanacak

Parası olan vatandaşların alması gereken bir ürün var çünkü çarşamba günü fiyatların zamlanabileceği değerlendiriliyor.

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Bireysel Emeklilik Sistemi kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu kılındı. Her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza hesaba aktarılıyor. Ancak kimi vatandaş söz konusu parayı unutabiliyor. İşte o paranın var olup olmadığını e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz.

Ona yeşil altın diyorlar... Toprağa eken çiftçi zengin olmanın da ötesine gidiyor... Fiyatı her gün zamlanıyor

Çiftçilik ile ilgilenen vatandaşlar hangi ürünleri ekmeleri durumunda daha fazla para kazanacaklarını araştırıyorlar. İşte bu vatandaşlar için vazgeçilmez bir ürün var.

Türkiye'de de dünyada fark etmez... Tüm çiftçiler ellerini çabuk tutsun... Bunu eken para para demiyor işte kazancı

Dünya genelinde tarım ürünlerine yeniden rağbet olmasıyla birlikte hangi tarım ürünlerinin ne kadar kazandırdığı da merak edilmeye başlandı. Türkiye'de de çiftçilere çok kazandıran bir tarım ürünü var.

Akın Okyay nereden mezun olmuştur? Akın Okyay evli mi, bekar mı?

Akın Okyay kimdir? Akın Okyay hangi mesleği yapıyor? Akın Okyay nereden mezundur? İşte detaylar!

TMO'nun Haziran ayı indirimli ürünleri belli oldu! Listede 18 adet ürün var!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Haziran ayında indirimli satışa sunacağı 18 adet ürünü açıkladı. Peki, TMO'da bu ay hangi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak? İşte detaylar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Necdet Ünüvar kimdir Haberi

Necdet Ünüvar kimdir

Türkiye sağlık turizminde merkez oluyor!


TBMM 24. Dönem Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar:


"Bundan 14 sene önce vatandaşlarımız hastane kapısında kuyruk oluyordu, insanlarımız rehin alınıyordu, ne yazık ki tedavi olamadıkları için can veriyorlardı. Şimdi ise dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye tedavi olmak için yüz binlerce insan geliyor. Yeni ve Büyük Türkiye budur" dedi.


AK Parti Adana Milletvekili Adayı ve TBMM 24. Dönem Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, sağlık sektörünün Türkiye'de önemli aşamalar kat ettiğini vurgulayarak, tüm dünyadan tedavi olmak için Türkiye'ye gelen turistlerin sayısının önemli ölçüde arttığını belirtti. 


ESKİ TÜRKİYE'DE HASTALAR REHİN ALINIYORDU 


SON YILLARDA yapılan atılımlar ve uzun süredir devam eden istikrar ortamı, coğrafik avantaj ile birleşince Türkiye'nin birçok...