21 / 05 / 2024

Necip Nasır erken emeklilik

Necip Nasır erken emeklilik

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Necip Nasır, inşaat işçiliğinin tehlikeli ve yıpratıcı bir meslek olduğunu belirterek, erken emeklilikten yararlanmaları gerektiğini söyledi.

Engelli çocuğu olanlar dikkat! Engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Engelli çocuğu olan anneler nasıl erken emekli olabileceklerini merak ediyor. Engelli çocuk annelerinin emeklilik yaşı öne çekiliyor. Peki engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Emeklilik yaşının çocuk sayısına göre düşürülmesi ve esnafın emekliliği için gerekli prim sayısının 7200 güne indirilmesi gündemde. Peki kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Erken emekli olmak isteyen herkes bu haberde toplansın! Nasıl erken emekli olunur?

Milyonlarca insanın hayali olan emekliliği erkene çekmenin bir yolu bulunuyor. 44 – 45 – 46 ve 52 yaşında erken emekli olmak için neler yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

Askerlik borçlanması ile erken emekli olunabilir mi? Ne zaman emekli olabilirsiniz? İşte bütün detaylar!

Askerliğini sigortalı çalışmaya başlamadan önce yapmış olanlar, askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı yakalıyor. Peki, nasıl erken emekli olabilirsiniz? Askerlik borçlanması ile erken emekli olunabilir mi? Ne zaman emekli olabilirsiniz? İşte bütün detaylar...

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Erken emekli olmak isteyenler dikkat! Başvurana erken emeklilik hakkı! O formül açıklandı! İşte erken emeklilik şartları

Emekli olmak isteyenlere müjde geldi. Erken emekli olmanın formülü belli oldu. Peki nasıl erken emekli olunur? İşte detaylar...

Erken emeklilik için yaş koşulu yok! 10 yıl çalışıp, 1800 gün prim ile emeklilik imkanı! İşte ayrıntılar...

Milyonlarca vatandaş nasıl erken emekli olabilirimin hayaliyle araştırma yapıyor. SGK erken emeklilik için bazı istisnai durumları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Milyonlara erken emeklilik müjdesi! 50 yaşında emekli olabileceksiniz!

Emeklilikte yaşa takılanların merakla beklediği müjde geldi. Peki nasıl erken emekli olunur? Erken emekli olmak için gerekli şartlar nedir? İşte detaylar...

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır erken emeklilik Haberi

Necip Nasır erken emeklilik

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Necip Nasır, inşaat işçiliğinin tehlikeli ve yıpratıcı bir meslek olduğunu belirterek, erken emeklilikten yararlanmaları gerektiğini söyledi. Sivas Yıldızeli Sarıyer Koyu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziya ret eden Nasır, maden işçileri gibi inşaatta çalışan usta. kalfa ve işçilerin de emeklilik yaşının düşürülmesi gerektiğini vurguladı. 

İnşaat işçilerinin ağır şartlarda çalıştığını ifa de eden Necip Nasır, emekleriyle alnı teriyle çalışan, sürekli bir işi olmayan, yani kesintili çalışan inşaat işçilerinin çalışma şartlannın çok zor olduğunu belirtti. 


Hürriyet...