23 / 05 / 2024

Nef karını bağışlaması

Nef karını bağışlaması

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Kira fiyatlarında normale dönüş başladı mı? 

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya şehrinde artan konut kira rakamları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulması ile beraber normale döndüğü kaydedildi. 

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır 2023? Ücretli öğretmen maaşı kaç TL? Başvurmak isteyenler şimdi bakın! 

2023-2024 Eğitim yılının başlamasına kısa bir zaman kala ücretli öğretmenlik başvuruları gündeme geldi. Peki Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır 2023?

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Manisa'da heyecanlandıran çalışma! Salihli'deki petrol kuyusundan numune çıkarılmaya başlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde geçen sene Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından açılan kuyuya kurulan atbaşı pompayla numune çıkarılmaya başlandı.

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Nef karını bağışlaması Haberi

Nef karını bağışlaması

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.


"Başkalarının dertleri ile dertlenmek... Hayattan aldığımızı hayata geri vermek... Nefes gibi can veren işler yapmak... Bir gönül hikayesi..."


Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emine Timur bu sözlerle tanımlıyor yaptıkları işlerin temel felsefesini. Öncelikle Nef bünyesinde hayata geçen, son iki yıldır ise Nef Vakfı çatısı altında süren çalışmaların hedefi, insana ve topluma değer katmak, destek vereni de, alanı da diriltmek.


Emine Timur, "Hayat bir nefesle başlar, bir nefesle sona erer. Aldığımız her nefesi vermekle yükümlü olduğumuz hayatta, sahip olduğumuz her şeyi paylaşma yükümlülüğüne inandık" diyor.


Kendini bir sosyal şirket olarak tanımlayan Nef, karının yüzde 51'ini Nef Vakfı'na bağışlıyor. Bu...