15 / 05 / 2024

Nemrut yok sorunu çözülecek mi

Nemrut yok sorunu çözülecek mi

Mustafa Toprak, Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Toprak, yolların valilik, belediyeler ve Karayolları'nın ortak çalışmasıyla düzenleneceğini bildirdi.

Stok sorunu yok! Fırsatçılığa izin vermeyeceğiz!

İstanbul Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Güzeldere, "İstanbul'daki halkımızın tamamına hitap eden 2 bine yakın marketimizde fiyat artışlarına ve fırsatçılığa izin vermeyeceğiz. Ülkemizde yeterli ürün vardır ve stok sorunu yoktur." dedi.

Tekirdağ Kapaklı'da arsa sorunu yok!

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da ki üç siyasi partinin ÇTSO ile ilgili yapılan açıklamalarına, Süleyman Kozuva’nın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan da cevap geldi. Mandalı "Arsa sorunumuz yok." dedi.

Lütfi Elvan: YHT'de güvenlik riski yok!

ANKARA - İstanbul hızlı treninde sinyalizasyon çalışmalarının bitmediğini açıklayan Bakan Elvan, “ Çok net söylüyorum hızlı trende bir güvenlik sorunu yok. Sertifikasyonları alındı ” dedi.

Veysel Eroğlu: Türkiye'de su sorunu yok!

Balıkesir'in Bandırma, Manyas ve Bigadiç ilçelerinde açılışlara katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şu anda Türkiye'de bir su meselesi yoktur. Bunu söylüyorum. Yani bıyığı kestirmeye niyetim yok" dedi...

İzmir Nemrut'taki yol sorunu kısa sürede çözülecek!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Nemrut Limanlar bölgesindeki yolları düzenleyeceklerini açıkladı. Mustafa Toprak, Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi....

Mustafa Toprak: Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorunu kısa sürede çözülecek!

Mustafa Toprak, Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Toprak, yolların valilik, belediyeler ve Karayolları'nın ortak çalışmasıyla düzenleneceğini bildirdi.

Bülent Arınç: Herkes arı gibi çalışıyor yatan kimse yok!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi' nin Orhangazi-Samanlı tüneli inşaatını gezdi. Arınç, helikopterle incelediği proje için "Havadan baktım, herkes arı gibi çalışıyor, oturan duran bir kişi bile yok."

Ali Ağaoğlu: Şoför tutacak param yok!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu eşi Petek Ertüre ve önceki akşam misafirleri ile yemek yerken görüntülendi. Arabanızı siz mi kullacaksınız.' sorusuna 'Şoför tutacak param yok.' şeklinde cevap verince etrafından kendilerini gülmekten alamadı.

Manisa'da imar sorunu nedeniyle 1.308 daire yapılmayı bekliyor!

Manisa'da imar sorunu nedeniyle inşaat sektörü çıkmaza girdi. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, imar sorunu ve ruhsat verilmemesinden dolayı 1308 dairenin projesinin beklediğini açıkladı...

Bilim adamları Nemrut'a yapılacak jeopark için incelemerde bulundu!

Nemrut kalderasında yapılacak jeopark için Bitlis'e gelen bilimadamları, Nemrut Krater Gölü 'nde incelemede bulundu. Yurdakul, dünyada 100 milyar dolarlık jeopark turizmi pastası bulunduğuna işaret etti

Taner Yıldız: Elektrik zammı kesinlikle yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız İstanbul'da elektriğe zam yapıldığı iddialarına cevap olarak: 'Elektrik zammı kesinlikle yok' dedi. Taner Yıldız böyle bir olayın söz konusu olmadığını dile getirdi...

Başakşehir'de 5 bin 308 konutun iskan sorunu çözüldü!

Başakşehir 1 ve 2. Etaplarda konut sahibi olan vatandaşların yıllardır en büyük sıkıntısı olan ve merakla beklenen iskân (yapı kullanma izni) sorunu sonunda çözüme kavuştu.

Nihat Özdemir: Bankalar 3.havalimanı için kapımızda bekliyor!

3. havalimanı ihalesini 26 milyar euroluk teklifle kazanan konsorsiyumun ortaklarından Özdemir, "Yerli yabancı birçok banka kapımızı çalıyor. Finansman sorunu yok.Gelenimiz gidenimiz çok" diye konuştu.

Nemrut yok sorunu çözülecek mi Haberi

Nemrut yok sorunu çözülecek mi


İzmir Valisi Mustafa Toprak, günde 5 bin TIR'ın giriş çıkış yaptığı Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Toprak, yolların valilik, belediyeler ve Karayolları'nın ortak çalışmasıyla düzenleneceğini bildirdi. Aliağa Gümrük Müdürlüğü'nde bölgedeki 11 limanın yetkilisiyle bir araya gelen İzmir Valisi Mustafa Toprak, basına kapalı toplantının çıkışında açıklama yaptı. 


Bütüncül yaklaşım

Vali Toprak, limanları barındıran Nemrut Körfezi'nin 20 milyar dolarlık ithalat ve ihracat kapasitesi ile ülke sanayisi için son derece önemli olduğunu belirterek, "Alsancak Limanı'na da baktığımızda orada da 20 milyar dolarlık bir hacim var. Yani Nemrut ile eşdeğerde gidiyor. Ancak Nemrut bölgesi zaman içerisinde çok hızlı bir şekilde gelişti. Bu gelişmeyle birlikte iç yollar ve bağlantı yolları da arttı. Ancak buradaki sanayicimizin yollar konusunda çok...