24 / 07 / 2024

Nermin Titirinli

Nermin Titirinli

ASR Petrol Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Titirinli, Nermin Titirinli tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

CHP'li Nermin Yıldırım Kara'dan TOKİ tepkisi: 2022 projesinin ihalesini bile yapamadı!

Hatay’da deprem öncesinin konutları bile teslim edilemezken, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara yaptığı açıklamada “TOKİ işini zamanında yapsa yurttaş evsiz kalmayacaktı." dedi.

Rezerv alan uygulaması Meclis'te! Hasarsız binalar riskli yapılara mı dönüştürülüyor? 

CHP'li Nermin Yıldırım Kara, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin cevaplaması istemiyle Meclis'e soru önergesi sundu. İşte o önergenin gerekçesi ve sorular...

Rezerv alan tartışması tam gaz: Riskli yapı ilan edilen binalardaki vatandaşlar zarara uğruyor!

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, rezerv alan ve riskli yapı ilanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve vatandaşların mağduriyetlerine değindi. İşte ayrıntılar...

Bakı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bakı Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedelli ile Nermin Köroğlu Isın ve Gazanfer Köroğlu ortaklığında kuruldu.

Egece Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egece Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Kaymakcı tarafından kuruldu.

Acnt Yapı İnşaat Vize Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acnt Yapı İnşaat Vize Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Ak tarafından kuruldu.

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de Nermin Kaya tarafından kuruldu.

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nermin Turgut, Yasin Turgut ve Yavuz Turgut ortaklığında kuruldu.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

HTM Dış Ticaret Danışmanlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HTM Dış Ticaret Danışmanlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Nermin Terzi ve Nejla Gülcemal tarafından kuruldu. 

Pal Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pal Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Çil tarafından kuruldu.

Nermin Titirinli Haberi

Nermin Titirinli


ASR Petrol Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Titirinli, Nermin Titirinli tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


ASR Petrol Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. b Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. c. Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, d. LPG satış istasyonları açmak Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPGye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü malzemenin ithalatını, ihracatını yapmak. e. Her nevi tüp gaz alım satımı yapmak, tüp gaz bayiliği almak ve vermek. f. Yurt...