10 / 05 / 2024

Neşe Üstüntürk

Neşe Üstüntürk

Aşa İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzzet Acar, Abdulkerim Beya Şenay, Neşe Üstüntürk tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de kuruldu

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

İş GYO, 2023'te 1.4 milyar TL hasılat elde etti! İş GYO projelerinde son durum ne?

İş GYO, 1 Ocak- 31 Aralık 2023 tarihleri arasında 1 milyar 452 milyon 555 bin 820 TL hasılat elde etti. Peki şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

TÜRK-İŞ'ten son dakika asgari ücret açıklaması: 2024 maaş zammı görüşmelerinde bir ilk yapılacak!

Asgari ücret 2024 yılı maaş zammı merak edilirken açıklamalar peş peşe geliyor. TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, gelecek yıl geçerli olacak asgari ücret görüşmelerinde, TÜRK-İŞ heyetinde ilk kez 4 işçiye yer vereceklerini açıkladı. 

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? TÜRK-İŞ tek tek açıkladı! 

Kamu işçilerinin zamlı maaşlarını alacağı tarih merakla bekleniyordu. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, yaptığı son dakika açıklamasında tarihi verdi. İşte ayrıntılar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Seçimin ardından zam furyası başladı! Perakende ürünlerine peş peşe zam geliyor!

Türkiye 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için sandığa gitti. Seçimin in ardından çarşı pazarda birçok ürüne zam üstüne zam geliyor.

Doların artacağından korkan vatandaş en çok ne satın aldı?

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesi dolar kurunda yaşanan hareketlilik, vatandaşı tüketime yönlendirdi. Kurun daha da artacağından endişe eden Türk halkı, başta otomobil ve elektronik ürünler olmak üzere tam bir alışveriş çılgınlığı yaşadı.

Neşe Üstüntürk Haberi

Neşe Üstüntürk

Aşa İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzzet Acar, Abdulkerim Beya Şenay, Neşe Üstüntürk tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu.


Aşa İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aşa İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Gül Sokak,...