11 / 05 / 2024

Neşet Dağaşan

Neşet Dağaşan

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Neşet Dağaşan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Asgari ücreti aşan kiralar kaç yılda dengelenir?

Merkez Bankası son raporunda, enflasyonla mücadele kapmasında kira fiyatlarının düşürülmesi için konut arzının artılacağını açıkladı. Bu durumla ilgili somut adımların ne zaman atılacağı henüz kesinleşmezken, asgari ücreti aşan kiraların ne zaman dengeleneceği merakla bekleniyor.

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

İstanbul'da 'her an deprem olma ihtimali' açıklandı! Deprem uzmanı resmen oran verdi: Neredeyse yazı tura atacaksın!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1'lik depremin ardından, Prof. Dr. Naci Görür'e göre, İstanbul'da her an deprem olma riskini açıkladı. Resmen oran veren Görür, "Neredeyse yazı tura atacaksın" dedi. 

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Akbanklılara tam 10 bin TL’yi aşan chip-para fırsatı! Anneler Günü kampanyasını sakın kaçırmayın!

Akbank, Anneler Günü'ne özel olarak tam 10 bin TL’yi aşan chip-para fırsatı sunuyor. 10 bin TL’yi aşan chip-para ve toplamda 160 bin Mil Puan fırsatı, yüzde20’ye varan indirim fırsatını sakın kaçırmayın...

Dolar 25 TL olacaksa olsun! Dolar yerine onu alın! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı!

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların 25 TL olacağını söyledi ama dolara da yatırım yapmayın diyerek üstüne basa basa açıkladı. 

İthal et fiyatları ne kadar olacak? Ne zaman satışa çıkacak?

İthal hayvanlar Edirne'ye geldi ve satışa sunulmak üzere kesimhanelere girdi. Peki ithal etler ESK satış mağazalarında ne zaman satışa çıkacak? ESK et fiyatlarında bir artış yapacak mı? Detaylar haberimizde...

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Doların Kasım ayı başında ne kadar olacağı açıklandı! Elinde dolar olanlar kafayı yiyecek! Acilen bu rakama göz atın!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından da merak ediliyor. Doların Kasım ayı başında ne kadar olacağı açıklandı! Elinde dolar olanlar kafayı yiyecek! Acilen bakın...

5 bin lirayı aşan vergi cezalarında flaş gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı

Vergide 5 bin lirayı aşan özel usulsüzlük cezaları da uzlaşma konusu olabilecek. Ayrıca 5 bin lirayı aşan usulsüzlük ve özel usulsüzlük cezaları da uzlaşma konusu olabilecek. Söz konusu tutar, her yıl yeniden değerleme oranında yükseliyor.

Neşet Dağaşan Haberi

Neşet Dağaşan


Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Neşet Dağaşan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta kuruldu. 

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimen kulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2 - Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon...