07 / 05 / 2024

Nestle avusturya

Nestle avusturya

Nestle Avusturya'nın Linz kentindeki fabrikasını Mart 2018'ekadar kapatma kararı aldı. Fabrikanın kapanmasıyla 127 kişi işten ayrılacak.

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM'de yarın Harika Çikolata Kaplamalı Karamelli Bisküvili Bar 4x40 gr 21,50 TL. Tadelle Gofret 5x35 gr 32,50 TL, Nestle Damak Sütlü Çikolata 70 gr 29,50 TL birçok gıdada indirimli ürünler sunulmaktadır.

Şiddetli depremlerin binalarda yapacağı hasarı önceden ölçebilecek yeni bir sistem bulundu...

Avusturya'daki Graz Teknik Üniversitesi (TU), şiddetli bir depremden sonra depremin binalara verebileceği hasarı önceden ölçebilecek yeni bir teknoloji geliştirdiklerini duyurdu. Açıklamaya göre yeni yöntem kullanılarak 20 bin kilometre uzaktan bile milimetrik hassasiyetle ölçüldüğü kaydedildi. İşte

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Türkiye’de konut kiraları neredeyse toplumsal bir kriz haline gelmek üzere. Peki kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Avusturya'dan flaş hamle! Avusturya enerji şirketlerinden ek vergi alacak!

Avusturya'da devlet, 'fazla vergi' adı altında enerji şirketlerinden vergilerin yaklaşık yüzde 40'ını toplamaktadır.

Gazprom 2 ülkenin daha gazını kesti

Avrupa'yı enerji krizine sokan Rusya iki ülkenin daha gaz akışını kesti. Kesintiye neden olarak Avusturya'nın yaptığı düzenlemeler olarak gösterilirken gaz akışının ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Yanlışlıkla milyoner oldu! Kripto...

Yaşanan tuhaf bir olay Avusturya'da bir kişiyi yanlışlıkla milyoner yaptı. crypto.com isimli kripto para borsası, bir kullanıcısına 100 dolar yerine hatayla 10,5 milyon dolar gönderdi.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

Dünya devinden ilginç vardiya! Cuma günleri 14.00'e kadar çalışacaklar

Dünya devi Nestle, çalışanlarına yaz boyu cuma günleri mesainin saat 14.00’te biteceğine ilişkin paylaşımda bulundu.

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. İşte A101 13 Mayıs indirimli ürünlerin fiyat listesi

Perakende alışveriş devi A101, haftanın indirimli ürünlerini yayınladı. 13 Mayıs 2022 tarihli fiyat listesinde Haftanın Yıldızı ürünlerinin yanı sıra kasa arkası indirimli ürünler de yer aldı. A101’in duyurduğu fiyat listesinde 10 TL ve üzeri alışverişlerde Nestle Crunch Pirinç Patlaklı Sütlü Çikola

Konut maliyetleri Euro Bölgesi'nde enflasyonu artırıyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi ve Avusturya Merkez Bankası Başkanı Robert Holzmann, yaptığı açıklamada, konut maliyetlerinin Euro Bölgesi'nde enflasyonu ilk anda düşünülenden daha çok katkı sağlıyor olabileceğini dile getirdi.

Nestle avusturya Haberi

Nestle avusturya

Nestle, düşen talep ve değişen tüketici trendleri nedeniyle Avusturya'nın Linz kentindeki fabrikasını Mart 2018'ekadar kapatmayı planladığını bildirdi. 


Reuters'ın haberine göre 1879 yılında açılan ve yılda 6 bin ton üretim gerçekleştiren Linz fabrikasının kapatılmasıyla 127 kişi işten çıkarılacak. Nestle'nin Avusturya'daki 16 tesisinde hali hazırda 1.000 kişi...