06 / 05 / 2024

nevşehirde tokinin kentsel dönüşüm projesi

nevşehirde tokinin kentsel dönüşüm projesi

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı! KDV'siz arsa satışı 33 ilde başladı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 33 şehirde 391 muhtelif arsayı KDV'siz satışa çıkardığını açıkladı. Buna göre, yüzde 25'i peşin, 48 ay vadeyle satışa sunulan arsalar vatandaşlara büyük bir fırsatlar sağlayacak.

Bakanlık açıkladı! 47 şehirde 826 arsa açık artırma usulü ile satılacak! 

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 şehirde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullar ile satışa çıkarıldığını kaydetti.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Buna göre 48 şehirde 1.140 arsayı ödeme kolaylıkları ile satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak ve şartlar neler?

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Kentsel dönüşümde 3 farklı model geliyor! Acilen göz atmak gerekiyor!

Hazine ve Maliye ile Çevre ve Şehircilik bakanlıkları, İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için kredi paketleri devreye alacak.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşümle 3 milyon 200 bin konut yenilendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 milyon 200 bin konut yenilendi, 81 şehirde 922 ilçede 250 bin konutun dönüşümü devam ediyor. 

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 40 ilde 110 kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin 40 şehirde toplam 110 kentsel dönüşüm projesi hayata geçirdiğini dile getirdi.

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

nevşehirde tokinin kentsel dönüşüm projesi Haberi

nevşehirde tokinin kentsel dönüşüm projesi

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart ayının sonunda atılması planlanıyor. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise konuyla ilgili açıklama yaptı.

Nevşehir Kent Haber'de yer alan habere göre; Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla eski sebze ve zahire pazarı alanında yapılacak olan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hisse sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Rasim Arı; “Bu projenin geri dönüşü yok. İhale süreci devam ediyor ve Mart ayı sonunda temel atıyoruz” şeklinde konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada; Nevşehir’in Karasoku, Hacı Rüştü, Herikli, 20 Temmuz, Kapucubaşı ve İbrahim Paşa Mahallelerinin büyük bir bölümünü içerisine alan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini aktardı.

Bu bölgelerde yaşayan...