08 / 05 / 2024

Niğde arazi anlaşmazlığı

Niğde arazi anlaşmazlığı

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 

Kira anlaşmazlık davaları değerleme uzmanlarıyla çözüme kavuşacak

Yüksek kira artışlarının önüne geçmek için bir süredir uygulanan yüzde 25 zam sınırı uygulamasının 1 Temmuz’da sona ermesi bekleniyor. 1 Eylül 2023’ten bugüne kira davaları için uygulanan arabuluculuk dönemiyle anlaşmazlıklar hızla çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. 

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Kira anlaşmazlıklarında yeni çözüm!

Kiracılar ile mülk sahipleri arasındaki uyuşmazlıklarda mahkeme yerine ilk olarak bir arabulucuya başvurma mecburiyeti 1 Eylül'den itibaren uygulamaya başlandı. İki taraf arasında en çok kira anlaşmazlığı yaşanırken onun için de yeni çözüm geldi...

SON DAKİKA: Kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarını da arabulucular çözecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan, artık kentsel dönüşümde tebligatların e-Devlet'ten yapılacağını ve anlaşmazlıklar için arabuluculuk geleceğini belirtti. İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları büyüyor: Son olayda durum raydan çıktı!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları arasına bir yenisi daha eklendi. Zonguldak Ereğli'de bir kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlık büyüyerek kavgaya dönüştü. İşte ayrıntılar...

Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! Arabuluculuk anlaşmazlıkları çözecek mi? 1 Eylül'de resmen başlıyor! 

1 Eylül itibarıyla kira davalarında ‘arabuluculuk’ uygulaması devreye alınıyor. Arabuluculuk anlaşmazlıkları çözecek mi? Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Arabuluculuk 1 Eylül'de resmen başlıyor: Hangi anlaşmazlıklar arabulucuya gidecek? 

Kira ve kat mülkiyeti hukuku kaynaklı uyuşmazlıklarda 1 Eylül tarihinden itibaren arabuluculuk dönemi başlıyor. Peki hangi anlaşmazlıklar arabulucuya gidecek? 

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında arabuluculuk 1 Eylül'de başlıyor: Uyuşmazlıklar 2-3 haftada çözülecek!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıkların, tarafların uzun süren mahkeme süreçleri yerine arabuluculuk sistemiyle uzlaşması durumunda iki-üç haftada sonuçlanacağına dikkat çeken hukukçular, sistemin, yargının yükünü de hafifleteceğini belirtti.

Kırıkkale'de arazi kavgası:1 ölü 1 yaralı!

Kırıkkale'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir çocuk hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde tahliye anlaşmazlığı!

Uzun zamandır dönüşümü kangren haline gelen İstanbul Fikirtepe için geçtiğimiz sene Çevre Şehircilik Bakanlığı adım attı. Ancak şimdi de tahliyelerle ilgili anlaşmazlıklar başladı. Fikirtepeliler, kendilerine sözlü olarak sunulan vaatlerin yazılı sözleşme haline getirilmesini istiyor.

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı:1 ölü 4 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. 

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Niğde arazi anlaşmazlığı Haberi

Niğde arazi anlaşmazlığı

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bayat köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı çatışmada taraflardan 10 kişi yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılardan Fehim Kıran'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 9 yaralıdan da Ramazan Kılıç ve Mehmet Kılıç da öldü. 7 yaralının tedavileri devam ediyor.

Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Bor ilçesi Bayat köyünde iki aile arasında 'tarla konusundan kaynaklı' çıkan silahlı çatışmada 3 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Olayla ilgili 16 şüphelinin gözaltına alındığı vurgulanan açıklamada, 'Olayda kullanıldığı değerlendirilen 8...