17 / 05 / 2024

Nitelikli konut talebi artacak mı

Nitelikli konut talebi artacak mı

Toya Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, gayrimenkul sektöründeki arz-talep dengesini değerlendirdi. Koray, nitelikli konut talebi yükselerek devam edeceğini belirtti.

Kredi faizleri arttı, konut talebi yüzde 35 azaldı!

Rusya’da artan konut kredisi faizleri sonrası Moskova’da satılık dairelere talep kısa zamanda yüzde 35 azaldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut talebi 2'nci çeyrekten itibaren artacak! Ev alacaklar dikkat!

Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal, konut piyasası ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu ve talebin artacağına dikkat çekti. İşte sektörün beklentileri...

İstanbul'da kiralık konut fiyatları resmen uçtu! Zirvede Adalar ve Şile var!

sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Temmuz raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler değerlendirildi. Verilere göre, kiralık konutlarda hareketlilik devam ederken, satılık konut talebi düşüyor. İşte ayrıntılar...

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Uzman isim açıkladı! Konut ücretlerindeki yükseliş talebi de yükseltti

Konut ücretlerindeki yükseliş talebi de yükseltti. Konut talebi hakkında detaylara değinen Tapu Çevre Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Demiralp yükselişin nedenini iktidarın 'faiz politikası' olduğunu söyleyip "Son 5 senenlik dönemde, neredeyse her sahada ‘alan kazandı’, ‘alamayan’ kaybetti açıklaması

İstanbul'da depreme dayanıklı konut talebi katlandı! Ev alacaklar ilk önce deprem güvenliğini soruyor! 

Depremin ardından, İstanbul'un içindeki konut sahiplerinin, yatay mimarili ve deprem güvenlikli konutlara yöneldiği belirtildi. İstanbul'da konut satışlarında ilk sorunun, 'Depreme dayanıklı mı?' olduğu ifade ediliyor.

Türkiye'de konut arzı 10 senedir yatay seyrediyor! Satılık ve kiralık fiyatlar uçuyor!

Türkiye'de konut talebi gün geçtikçe artıyor. Ancak konut arzı neredeyse on senedir yatay seyrediyor. Ruhsat alınıp başlanacak konutların sayısında da birkaç senedir artış yaşanmıyor. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

Yıllık 800 bin yeni konut talebine rağmen karşılık konut üretimi 550 binlerde!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de yıllık ortalama yeni konut talebi 800 bin adede yaklaşırken, son dönemlerde arz sayısı 550 binlerde seyrediyor.

Rusya konut talebinde patlama yaşıyor!

Covid-19 salgını sürecinde yükselen konut talebi ve fiyat artışı hız kesmeden sürüyor. Faizleri yüzde 9.5’ten yüzde 20’ye çeken Rusya’da ise konut yoğun talep görmeye başladı.

Fiyatlar yükselmesine rağmen konut talebi azalmıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, hızla yükselen konut fiyatlarına rağmen konuta olan ilginin azalmadığını hem yatırım hem de oturum amacıyla konut talebinin devam ettiğini değerlendirdi.

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Nitelikli konut talebi artacak mı Haberi

Nitelikli konut talebi artacak mı

İSTANBUL nüfusunun yüzde 15'ine ev sahipliği yapan 3 önemli ilçenin bağlantı noktası olan Basın Ekspres, gelişimini sürdürüyor. Bölgede 430 konut, 30 ticariden oluşan Toya Moda projesini hayata geçirdiklerini belirten Toya Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, "Toya Gayrimenkul satışına başladığı iki senede yatırımcısına yüzde 70'in üzerinde kazandıran Toya Moda projesinin teslimine yaklaşırken yine Basın Ekspres'in en kıymetli noktalarından birinde; Bahar ve Halkalı caddelerinin kesişim noktasında ilerleyen günlerde inşaatına başlayacağı yeni proje ile bölgede toplamda 200 bin metrekare inşaat ile 1000'e yakın konuta imza atmaya hazırlanıyor" dedi. 


270 MİLYON TL YATIRIM 


Yeni projeleri Toya Next'te ön talep topladıklarını belirten Koray, "Toya Next 100 bin metrekare inşaat alanı ile 2016 senesinde lansmanı gerçekleşecek en büyük projemiz olacak. Toplam 500 konut...