17 / 05 / 2024

Niziplioğlu Grup yeni oteli

Niziplioğlu Grup yeni oteli

Ömer ve Kemal Niziplioğlu kardeşlere ait olan Niziplioğlu Grubu, ikinci şehir otelini Şişli'de yapmayı planlıyor. Öğrendiğimize göre ikinci otelin yeri netleşmiş. Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanındaki Bahçeler Sokak'taki Meral Apartmanı'nı almış..

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Niziplioğlu Grup yeni oteli Haberi

Niziplioğlu Grup yeni oteli

Metropol İstanbul'un turizmden aldığı pay arttıkça, otelciliğe yatırım yapanlar da artıyor. İstanbul'da şehir otelciliğine yatırım yapan gruplardan biri de Niziplioğlu Grup. 


İnşaat, akaryakıt, değerli madenler alanlarında çalışan ve döviz büroları bulunan grup, turizmdeki ilk yatırımını Topkapı'ya yapıyor. Daha önce bu sayfalarda yazdığımız proje, E-5 karayolu kenarında Tercüman Konutları'na komşu olarak hayata geçiyor. 216 odalı olması planlanan otelin işletmesi için Accor Grubu'nun Mercury markasıyla anlaşıldığı, yılın son çeyreğinde otelin hizmete gireceği biliniyor. 


Ömer ve Kemal Niziplioğlu kardeşlere ait olan Niziplioğlu Grubu, ikinci şehir otelini Şişli'de yapmayı planlıyor. Öğrendiğimize göre ikinci otelin yeri netleşmiş. Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanındaki Bahçeler Sokak'taki Meral Apartmanı'nı almış. Soyak Grubu'nun yönetim merkezinin ve Mudo Outlet'in bulunduğu sokaktaki apartman yıkılmış, arazi temizlenmiş. Yaklaşık 1 dönümlük arazide yakında temel...