24 / 07 / 2024

Nükleer enerji müdürlüğü ne zaman kurulacak

Nükleer enerji müdürlüğü ne zaman kurulacak

Hükümet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı' nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Enerji Verimliliği Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını Meclis Başkanlığı' na sundu...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Hakan Özelmacıklı, Altın Emlak Genel Müdürü oldu!

Mustafa Hakan Özelmacıklı Altın Emlak Genel Müdürlüğüne atandı. Özelmacıklı, 1998 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor.

Antalya'nın Vakıflar Müdürlüğü'ne borcu ticari alanlarla ödenecek!

Antalya Kepezaltı ve Santral Mahalleri'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne olan borcu ticari alanların satışı ile ödenecek. Her iki mahallede de afet riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm uygulanacak.

Musul ve Kerkük'ün tapuları, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nden çıktı!

Osmanlı döneminde Musul ve Kerkük'te 169 yıl öncesine dayanan 77 bin 63 tapu kaydı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı'nda saklanıyor. Arşivde 1847 öncesi döneme ait Musul'un 87, Kerkük'ün de 96 tapu tahrir defteri bulunuyor.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni binaya taşınıyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde, ağır hasar gören ana binada görevlerine devam edemeyen şubeler, Söğütözü'ndeki yeni hizmet binasına taşınıyor.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Emlak Konut, Ataşehir'deki eski genel müdürlük binasını sattı!

Emlak Konut Ataşehir'de bulunan eski genel müdürlük binasını sattı. 25 milyon 650 bin TL'ye satılan bina 3 bin 381 metrekare alan sahip.

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Sur'daki kira affı esnafı sevindirdi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Kasım 2015 ile Nisan 2016 tarihleri arasındaki kira borçlarını affetti. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde saldırılar nedeniyle mağdur olan esnafın kira borçlarını affetmesi esnafı sevindirdi.

Nükleer enerji müdürlüğü ne zaman kurulacak Haberi

Nükleer enerji müdürlüğü ne zaman kurulacak

Türkiye, nükleer enerji kullanımına geçilmesi çalışmalarına hız verecek. Hükümet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Enerji Verimliliği Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını Meclis Başkanlığı'na sundu. Tasarıda yer alan düzenlemelere göre Nükleer Enerji Proje Uygulama Dairesi Başkanlığı, Nükleer Enerji Genel Müdürlüğü'ne dönüştürülecek. 


KAMUDA YÜZDE 25 TASARRUF 

Burası da nükleer tesislerle ilgili azami yerli katkıyı ve teknoloji transferini sağlamak ve yerli nükleer tesislerle ilgili teknik kapasiteyi geliştirmek üzere gerekli çalışmaları yapacak. Genel yönetim kapsamındaki kamu idareleri ile diğer kamu kurum ve kuruluşları, yıllık toplam enerji tüketim miktarlarını en az yüzde 25 düşürecek. Kamudaki tasarruf işlerini özel sektör yürütecek. Şirket, kamu binaları için kazandan asansöre kadar her alanı kapsayan enerji verimliliği programı uygulayacak. 


ELEKTRİĞE ÜÇ AY ZAM YOK

Enerji Piyasası...