05 / 05 / 2024

Nurettin Yılmaz konut önerileri

Nurettin Yılmaz konut önerileri

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz konut almayı düşünenlere önerilerde bulundu.  Yılmaz dikkatli olmakta fayda olduğunu söyledi. 

Hükümetten konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı açıklaması: Devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ilk evini alacaklara kredi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk ev alımında kredi erişimini sağladıklarını belirterek, konut arz ve talebini birlikte düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan konut sorunuyla ilgili şok açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Konut arzının arttığını göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Nurettin Yılmaz konut önerileri Haberi

Nurettin Yılmaz konut önerileri

Konut alacaklara önerilerde bulunan MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Başkentlilerin yeni projelere yöneldiğini söyledi. Yılmaz “Satılacak olan taşınmazın tapusunun ve iskânının olup olmadığı mutlaka öğrenilmelidir. İnternetten araştırma yaparak kısa sürede daha fazla gayrimenkule erişmeniz mümkündür fakat bu noktada vatandaşlarımızın özellikle yeni yükselen projeleri gidip görmeleri büyük önem taşımaktadır” dedi. 


“Ev alırken lokasyona bakılmalı”

Yeni alınan konutlarda lokasyonun en önemli detayların başında olduğunu aktaran Yılmaz “Projenin bulunduğu lokasyon ve ulaşım araçlarına olan yakınlığı büyük önem taşımaktadır. Üniversiteye olan yakınlığı da bu noktada dikkat edilmesi gereken başka önemli husustur. Deprem Yönetmeliği‘ne uygunluk ve kaliteli gibi hususlar da mutlaka detaylı bir şekilde incelenmelidir”

Konut seçenekleri ile fark yaratıyor

MiaVita Beytepe projesi, Beytepe’de; Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy, Beysukent ve üniversitelere olan yakınlığıyla fark yaratıyor. 1+1,...