06 / 05 / 2024

Nusreddin Yılmaz vakıf bağışı

Nusreddin Yılmaz vakıf bağışı

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Vakıf Üniversite ücretleri cep yakıyor! Yüzde 100’e yakın zam yolda

Vakıf üniversiteleri öğrenim ücretlerine ortalama yüzde 70 ile yüzde 100 arasında zam yaptı. Bu kapsamda yeni dönem ödemeleri MYO'nda 47 bin liradan başlarken, lisanslarda 400 bin lirayı buluyor.

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

Vakıf üniversitelerinin ücretlerine yüzde 150'ye varan zam! 400 bin lira isteyen okullar var! 

Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre üniversitelerin ücret oranını belirlemede önlerinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Bu yıl yapılan zamlar ise yüzde 150'ye kadar ulaşırken, öğrencilerin tepkisine de neden oluyor. 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Fırat Yılmaz tarafından kuruldu.

Vakıf GYO’nun aktif büyüklüğü 4,6 milyar liraya yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın aktif büyüklüğü 4,6 milyar liraya yükseldi...

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 5,7870!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 119 gün vadeli kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 17,75 dönemsel getiri oranı yüzde 5,7870 olarak belirlendi. 

Nusreddin Yılmaz vakıf bağışı Haberi

Nusreddin Yılmaz vakıf bağışı

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.


Altın madalya verildi


Haber7'nin haberine göre; Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Tamer Büyükkantarcıoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında Gelibolu turuna çıkan 75 şehit ve gazi çocuğuyla birlikte 82 yaşındaki iş adamı Yılmaz'ı ziyaret etti.


Nusreddin Yılmaz'a bağışları nedeniyle teşekkür ederek plaket ve altın madalya sunan Büyükkantarcıoğlu, Yılmaz'ın bir süre önce bu bağışı yapmak istediğini kendilerine ilettiğini anlatarak, "Çok değerli, çok kıymetli bir arazi. Maddi değerinin yanı sıra manevi değeri de çok yüksek. Çünkü, Gelibolu Yarımadası'nda tarihi alana çok yakın bir alanda bulunuyor. Dolayısıyla çok mutlu olduk" dedi.


İş adamı Nusreddin Yılmaz ise vakıftan yardım alan çocukların babalarının bu vatan için...