06 / 05 / 2024

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Kocaelili müteahhitler 'Yarısı Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak istiyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş yaptığı açıklamada devlet destekli konut projesi olan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Kocaeli'yi de kapsaması gerektiğini vurguladı

'İstanbul'da konut arzı artacak!'

Konut sektörüne ilişkin açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 yılında konut arzının artacağını söylemişti. Konuyu Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş değerlendirdi. 

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

O ilde 41 konut ve 13 iş yeri satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan KDV'den muaf gayrimenkuller! 

Samsun Canik'te yer alan 41 konut ve 13 iş yeri, KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı. Peki Samsun'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve ödeme seçenekleri nasıl? 

O ilde 13 konut, 5 dükkan ve 1 arsa satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenlere büyük fırsat! 

Şanlıurfa Birecik Belediyesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Kurtuluş ve Meydan mahallelerinde yer  alan 13 adet konut ile 5 dükkan ve 1 arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ resmen duyurdu! O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi!

TOKİ resmen duyurdu... O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi... Hemen bakın...

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü resmi ve özel inşaat,taahhüt işleri ile müteahhitlik hizmetleri yapmak,başkalarına yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Oğuzhan Dekorasyon Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükyalı, Aydınevler Mahallesi, Selçukbey Caddesi,...