03 / 05 / 2024

ÖİB Afyon Sinanpaşa

ÖİB Afyon Sinanpaşa

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Afyon Sinanpaşa'da bulunan 379,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Euro Bölgesi bankaları açıkladı! Mortgage başvuruları toparlanabilir

Euro Bölgesi bankaları, ipotek ve firmalara verilen krediler ile ilgili olarak talepte toparlanma beklediği açıklamasında bulunuldu.

BES'in 20. yılında fon büyüklüğü açıklandı! BES'te rekor seviye 700 milyar lirayı geçti...

Türkiye Sigorta Birliğinden yapılan açıklama kapsamında, BES'te sektör olarak gerçekleştirilen toplam fon büyüklüğü hedefi 2024 yılının ilk yarısı için 1 trilyon lira, 2024 yılının sonunda da 1,3 trilyon lira olması hedefleniyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bakan Özhaseki resmen açıkladı! Deprem bölgesinde buna geçit yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, afet bölgesindeki fiyat artışlarına ilişkin konuştu. Özhaseki, "Deprem bölgesindeki inşa süreçlerinin fahiş fiyat artışlarıyla aksamasına ve fırsatçılara asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Seçim sonrası bütçe açığı en az 3’e katlanacak!

Seçimden sonra, EYT, deprem ve yeni maaş zamlarının ağır yükü nedeniyle 1.5-2 trilyon lira büyüklüğünde yeni bir bütçenin zorunlu hale geleceği hesaplanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Deprem bölgesinde 1 yılda 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır." şeklinde konuştu.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın Twitter CEO görevini bırakacağı tarihi açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Peki Elon Musk koltuğu ne zaman bırakıyor? İşte detaylar…

ÖİB Afyon Sinanpaşa Haberi

ÖİB Afyon Sinanpaşa

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

KARAR


Tarih           :   07/10/2015

Karar No    :   2015/ÖİB-K-68

Konu           :   Afyon ili, Sinanpaşa ilçesi, Nuh Köyü, 118 ada, 10 no.lu parseldeki

                         379,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş)’nin 10.10.2015 tarihli ve 12877 sayılı yazısına istinaden,

1- Kuruluş adına kayıtlı; Afyon ili, Sinanpaşa ilçesi, Nuh Köyü, 118 ada, 10 no.lu parseldeki 379,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz (Taşınmaz)’ın, 4046 sayılı Kanun, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İdare’ce 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden Kuruluş’a verilen satış yetkisi...