17 / 05 / 2024

Okan Şen özgeçmiş

Okan Şen özgeçmiş

1987 yılında Omim Mimarlık'ı kurarak, mimari çalışmalarına burada devam eden aynı zamanda Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmakta olan Okan Şen kimdir?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

En düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? SSK, BağKur emeklileri hemen bu detaya bakın!

Ocak ayı resmen zam ayı olacak. Milyonlarca emekli, dört gözle yeni yılda maaşlarına yapılacak zam oranını araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? İşte o hesaplar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Emeklilere zam müjdesi! Hem seyyanen zam hem de taban maaşta artış! En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak?

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı maaşlara yapılacak düzenlemelere çevrilmiş durumda. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi olacak? 

SSK ve Bağkur emeklisine zam müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? Kulislerde ne konuşuluyor? 

Emekli maaşlarının iyileştirilmesine ilişkin çalışmalar start aldı. Emekli maaşı zammı çalışmaları, TBMM'nin açılmasıyla birlikte başlayacak. Peki, En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? İşte detaylar...

En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bir bir hesaplanan bu rakamlara bakın!

Milyonlarca kişi emekli maaşlarındaki son durum ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bir bir hesaplanan bu rakamlara bakın...

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 22 Temmuz 2023 son dakika deprem!

22 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 22 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Okan Şen özgeçmiş Haberi

Okan Şen özgeçmiş

Okan Şen kimdir?

Okan Şen, 1966 Yılında Mersin'de doğmuştur. 1986 yılında Selçuk Üniversitesi'nden MİMAR olarak mezun olmuştur. 1993-1995 yılları arasında Mersin'de Mimarlar Odası Başkanlığı yapmıştır.


1987 yılından itibaren serbest mimarlık yaparak bir çok projeye imza atmıştır.


2000 yılında Alanya'ya yerleşen OKAN ŞEN, 2010 yılından itibaren proje çizmenin yanı sıra, Alanya'da mülk almak ve yatırım yapmak isteyenler için inşaat yapmaktadır.


Omim Mimarlık

Omim Mimarlık, Mimar Okan Şen tarafından 1987 yılında kurulmuştur. Konularında uzman Mimar ve Mühendislerden oluşan teknik kadrosuyla çok sayıda projeye imza atmıştır.


İletişim bilgileri:

Telefon: +90 242 519 17 91  

E-mail : [email protected] , [email protected]

Adres: Güllerpınarı Mah. Sahire Tüzün Cad. 

Nesibe Hanım Apt. 1/3 Alanya / ANTALYA



Alanya Angels Home 3 projesi Nisan'da...