09 / 05 / 2024

okmeydanında kaç kişi tapu aldı

okmeydanında kaç kişi tapu aldı

Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununun çözülmesinin ardından Okmeydanı sakinleri tapularını almak için belediyeye akın etti. Geçtiğimiz Şubat ayından bugüne 1481 kişi cebine tapusunu koydu. 11 bin 661 kişi ise evraklarını teslim ederek işlemlerini başla

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

Euro ile maaş almak isteyenlere Haziran 2023 müjdesi geldi! Almanya 800 bin işçi alımında o kişilere öncelik verecek!

Euro ile maaş almak isteyenlere Haziran 2023 müjdesi geldi... Almanya 800 bin işçi alımında o kişilere öncelik verecek...

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

okmeydanında kaç kişi tapu aldı Haberi

okmeydanında kaç kişi tapu aldı

Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununun çözülmesinin ardından Okmeydanı sakinleri tapularını almak için belediyeye akın etti. Geçtiğimiz Şubat ayından bugüne 1481 kişi cebine tapusunu koydu. 11 bin 661 kişi ise evraklarını teslim ederek işlemlerini başlattı.


Başbakan Erdoğan’ın geçtiğimiz ay 176 kişiye tapu vermesinin ardından Okmeydanı’nda yaşayan vatandaşlar akın akın Beyoğlu Belediyesi’ne gelerek tapularını almaya başladı. Beyoğlu Belediyesi’nin kurduğu özel ekipler, gün boyu yoğun talebe karşılık vermeye çalışıyor. 


Daha önce Fatih Sultan Mehmet Vakfı’nın arazisi olan Okmeydanı’ndaki mülkiyet sorunu, Beyoğlu Belediyesi’nin uzun süren çalışmaları sonucunda giderildi. 50 yıldır evlerinin yıkılmasını ve bölgeden gönderilmeyi bekleyen Okmeydanı sakinleri şimdi tapularını almanın mutluluğunu yaşıyor.


Okmeydanı’nda tapu sorununu çözmekten dolayı memnun olduklarını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “10 yıl boyunca hummalı bir çalışma yürüttük. Amacımız bu...