28 / 04 / 2024

Okullu siteler kıymete bindi

Okullu siteler kıymete bindi

Okul kayıt telaşının devam ettiği bugünlerde, konutunu değiştirmeyi düşünen çocuklu ebeveyler, mutlaka 'acaba taşınacağım bölge ya da sitede okul var mı?' sorusunu akıllarından geçiriyordur...

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Yeni ticaret savaşları 'hurda'dan çıkacak

Yeşil ekonominin öne çıkması ve karbon salınımı hedefleri doğrultusunda hurdanın kıymete bineceği ve hurda ihracatçısı ülkelerden kaynaklı arz sıkıntısı yaşanabileceği belirtilirken, Türkiye'nin bu senaryoya hazırlanması gerektiği belirtiliyor.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Bankaların tahvil iştahı arttı! Kira sertifikaları ihraç edecek!

BDDK'nın aktif rasyo düzenlemesi sonrası bankalar menkul kıymete yönelirken, tahvil piyasası da canlandı. Bu durumda hazine haftaya 3 ihale ve kira sertifikası ihracı düzenleyecek. 

Uzun vadeli, düşük faizli kredilerle siteler iyileştiriliyor!

Siteler'de esnaf ziyaretinde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Biz daha sağlıklı alanlarda üretim yapabilsinler diye uzun vadeli, düşük faizli krediler vererek Siteler'imizi iyileştiriyoruz'' diye konuştu.

Mansur Yavaş'tan Siteler esnafına metro sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Esenboğa Havalimanı metro projesine öncelik vereceğini söyleyerek, Siteler esnafına metro sözü verdi.

İpotekli konut kredileri satışa çıktı!

Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından kurulan Varlık Finansmanı Fonu ile konut kredilerinde likidite sistemi başladı. Bankaların müşterilerine verdiği ipotekli krediler menkul kıymete dönüştürülerek nitelikli yatırımcılara satılıp nakde dönüştürülüyor. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Okullu siteler kıymete bindi Haberi

Okullu siteler kıymete bindi

OKUL kayıt telaşının devam ettiği bugünlerde, konutunu değiştirmeyi düşünen çocuklu ebeveyler, mutlaka 'acaba taşınacağım bölge ya da sitede okul var mı?' sorusunu akıllarından geçiriyordur. 


Müteahhitler, özellikle şehir merkezinden ayrılarak daha havadar ve sakin semtlerde oturmayı planlayanlar için ailece hayatlarını kolaylaştırıcı donatılar sunuyor. Bunlar arasında kreş, ana okullarının yanısıra ilk ve orta öğretim okulları da mevcut. 


TOKİ, Batışehir. Vaditepe Bafıçeşehir. Bosphorus City, Evora istanbul, istanbul Sarayları, Referans Bakırköy, Rings İstanbul. Istmarina, Tema İstanbul, Soyak Olimpiakent. 


Torunkent. Bio istanbul. Nar City. Avrupa Konutları Atakent 3, Alemdağ Emlak Konutları, Nish Adalar, Özyurtlar inşaat, Bizim Evler 2-3-4 ve Avrupa Konutları Ispartakule- 3 projelerinde çocukların ve gençlerin eğitimi için her şey düşünülmüş. 


Yeni...