20 / 05 / 2024

Ömer Uludağ Ukrayna\'ya stadyum kurdu

Ömer Uludağ Ukrayna\'ya stadyum kurdu

Ömer Uludağ, Almaya'daki 30 yıllık iş hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı almış bir isim. Irak'a 5 bin 700 konut yapmak için anlaşan Uludağ'ın gündeminde güneş paneli ve kuracağı gıda şirketiyle dünyaya ihracat yapmak da var...

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Buğday fiyatları 5 ayın rekorunda! TMO ve TÜRİB buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL? Çiftçiler dikkat! 

Rusya'nın Ukrayna’ya ait tahıl limanlarına saldırmasından sonra buğday fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki yurt içi piyasada son durum ne? İşte 25 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Rusya’nın gaz kozu işe yaradı! Bir ülke yaptırımları kaldırdığını açıkladı

Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası hem ABD hem de AB ülkelerinin yoğun yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rusya elindeki gaz kozunu kullanmaya başlamıştı. Kış öncesi donmaktan korkarak yaptırımlardan vazgeçen ilk ülke Hollanda oldu.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Turkcell’in ortağından Ukrayna’ya servet teklifi! 13 milyar doları aşıyor...

Turkcell'in ortaklarından olan ve son yaptırımlarla birlikte Avrupa'daki varlıkları dondurulan Rus oligark Mihail Fridman'ın yaptırımların kaldırılması karşılığında servetinin bir bölümünü Ukrayna’ya vermeyi teklif ettiği iddia edildi.

Suudi prenslere 'Enerji Krizi' piyangosu vurdu! Tam 1.3 trilyon dolar!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı savaş dünya enerji fiyatlarını zirveye taşırken, Körfez ülkeleri krizi fırsata çevirdi! Önümüzdeki süreçte 1.3 trilyon dolarlık ek gelir elde edecekler.

Savaş sonrası Rusya ekonomisi 180 derece döndü!

Rusya ekonomisi, tümü Ukrayna’ya açtıkları savaşla geçen ikinci çeyrekte bir önceki yıla göre yüzde 4 daraldı. Savaşın ve yaptırımların etkilerinin henüz çok yansımadığı ilk çeyreği yüzde 3,5 büyümeyle geçiren Rusya'nın keskin küçülmeyi gösteren son verileri ekonominin neredeyse 180 derece tersine d

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih ilçesi, Seyyid Ömer Mahallesi, 1440 ada, 32 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ömer Uludağ Ukrayna\'ya stadyum kurdu Haberi

Ömer Uludağ Ukrayna\'ya stadyum kurdu

Velutsan, 30 yıllık iş hayatını Almanya'da geçirdikten sonra Türkiye'de üretim yapma kararını veren bir girişimcinin eseri. Bir süre madencilikle uğraşan Ömer Uludağ, fabrika kurma kararı alır ve Şubat 2011'de ilk adımı atarak fabrika kurulur. 20 bin meterkaresi kapalı toplam 32 bin metrekare alana yayılan tesis, şu anda üç vardiyada aylık 6 bin tonluk üretim kapasitesine sahip. Hedef, bu rakamı 10 bin tona taşımak ve yüzde 90'lık bölümünü de yurtdışına satmak.

Uludağ'ın son yatırımlarında biri Sarıköy'de inşaatı devam eden bir fabrika. Burada iki alanda üretim yapılacak. Öncelik, güneş enerjisinden elektrik üretmek. 

Gürcistan'ın ilk fabrikası

Çok kısa bir sürede önemli bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Ömer Uludağ Şu anda yurtdışı bağlantıları nedeniyle sürekli seyahat halinde olduğunu belirterek, şöyle konuşuyor: ''Angola'ya 10 bin prefabrik ev sattık,...