29 / 04 / 2024

Onur Öngün açıklama

Onur Öngün açıklama

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: " Sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu. " açıklamasını yaptı..

Onur Öngün: Gayrimenkul yatırımı en büyük kazanç kapısı!

Özellikle büyük kentlerde yapılaşmaya ilişkin atılan adımların, önümüzdeki 5 yıllık süreçte gayrimenkul yatırımlarını mahalle aralarından tamamen kurtarması öngörülüyor...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çarpıcı açıklama! Hatay'ı işaret etti: Depremi hala duruyor!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, Hatay'a dikkat çekti. İşte o açıklama...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İzmir'in yüzde 70'inin dönüşüme ihtiyacı var! Uzmanlardan korkutan açıklama geldi!

İzmir'de 60 ile 70 oranında kentsel dönüşüme  ihtiyaç olduğu belirtilirken uzmanlardan peş peş korkutan açıklama geldi.

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Öğrenciler için resmi açıklama geldi! Tam bin lira verilecek, kaçırmayın!

Öğrencilerin merakla beklediği resmi açıklama sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, öğrencilere tam bin lira verilecek, kaçırmayın.

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

Metzler analistlerinden euro kuru ile ilgili açıklama geldi. Euronun dolar karşısında düşmeye devam edeceğini belirten analistler euro yatırımcılarını endişelendirdi. Peki euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro bugün ne kadar oldu?

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Onur Öngün açıklama Haberi

Onur Öngün açıklama

Anadolu'nun dört bir yanında yapılan yatırımlar iç bölgelerdeki emlak ve arsa fiyatlarını metropoller ve sahil kentleri ile yarışır hale getirdi. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam Onur Öngün: "Önceden yatırım düşünenler İstanbul,  Ankara  ve birkaç sahil kenti dışında herhangi bir yerle ilgilenmezdi. Ancak şimdi sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu." 


Türkiye genelinde özellikle son 10 yıldır devam eden alt ve üst yapı yatırımları, uzun yıllar kendi yağıyla kavrulmaya çalışan Anadolu'ya ilaç gibi geldi. 


Modern gelişim trendindeki Anadolu'nun dört bir yanında yapılan yatırımlar iç bölgelerdeki emlak ve arsa fiyatlarını metropoller ve sahil kentleri ile yarışır hale getirdi. 


Gayrimenkul sektörüne yön veren Onursal AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, büyükşehirlerdeki dev projeleri...