04 / 05 / 2024

ordu özürlü otopark

ordu özürlü otopark

Halen CHP Ordu Milletvekili olan Seyit Torun’un Ordu Belediye Başkanlığı’nın son yılında hizmete açtığ bina, Altınordu Belediyesi’nin çalışmaları sonunda yeni belediye binası haline getiriliyor.

Yüzde 40 özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?

Engelli raporu, belli şartları taşıyan kişilere verilmektedir. Belirlenen engellilik oranına sahip olanlar bu raporu alabilir. Peki “Yüzde 40 oranında özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?” İşte detaylar!

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Otopark Yönetmeliği 2021'de yürürlüğe girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Son aşamaya gelinen Otopark Yönetmeliği'nin 2021 yılında yürürlüğe gireceği açıklandı...

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek? Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Müteahhitlerin otopark yönetmeliği tarih talebini bakanlığa sunacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni inşa edilecek binalara otopark zorunluluğunun 31 Mart'ta yürürlüğe girecek olması sebebiyle kentteki müteahhitler yürürlük süresinin uzatılması talebiyle Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne geldi…

Binalarda Otopark Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihinin uzatılması talebi TBMM'de!

Binalarda Otopark Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihinin uzatılması talebine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ordu özürlü otopark Haberi

ordu özürlü otopark

Halen CHP Ordu Milletvekili olan Seyit Torun’un Ordu Belediye Başkanlığı’nın son yılında hizmete açtığı, ancak otomobil dışında hiçbir araç giremediği için Ordulular tarafından ‘özürlü otopark’ olarak isimlendirilen bina, Altınordu Belediyesi’nin çalışmaları sonunda yeni belediye binası haline getiriliyor.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un belediye Başkanlığı döneminde ‘Büyük Yatırım’ sloganları ile 17 Mayıs 2011 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından temeli atılan ve 7 Aralık 2013 tarihinde hizmete açılan ‘Ordu Yeni Mahalle Katlı Otoparkı’nın bir süre sonra sadece otomobillere hizmet verebileceği, minibüs ve yüksek tonajlı araçların giremeyeceği ortaya çıktı. Açıldığı günden bu yana hiçbir zaman yüzde 100 oranında dolmayan, inşaat tekniği oldukça bozuk, çatısı akan ve sıvaları dökülmüş olarak bekletilen katlı otopark halk arasında ‘özürlü otopark’ olarak anıldı.

30 Mart 2014 yerel...