02 / 05 / 2024

Ordu paraşüt

Ordu paraşüt

Ordu'da yamaç paraşütü tutkunları, şehir merkezinden yaklaşık 500 metre yükseklikteki Boztepe'den yılın her ayında uçuş yaparak, mavi ile yeşilin keyfini çıkartıyor.Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Araç ve ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyete el koyma trafikten men para cezası 20.342 Türk Lirası

Araç ve ehliyet sahipleri dikkatli olması gerekn bir karar açıklandı. Trafikte bunu yapan çok dikkali olmalı ehliyete el koyma trafikten men 20.342 Türk Lirası para cezası uygulanıyor. İşte detaylar...

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi geldi. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri, hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın...

Aile Bakanlığı bombayı patlattı! Başvuran kişilere tık diye 2.348 TL para verilecek!

Aile Bakanlığı bombayı patlattı! Başvuran kişilere tık diye 2.348 TL para verilecek... Hemen buraya bakın... İşte bütün ayrıntılar...

Akbank emekli promosyonunda çıldırdı. Verdikleri para tüm bankaları solladı

Emekli vatandaşlar maaşlarına ek zam talep ederken, bankalardan promosyon hamlesi gelmeye devam ediyor. Akbank tarafından emekli maaşları hakkında flaş bir adım atıldı. Akbank emekli maaşlarında promosyon miktarında diğer bankaları adeta solladı.

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto paralar OKX, Türkiye ekosistemindeki kripto parayı değerlendirenlere önemli bir ilerlemeyi ilan etti. Borsa aracılığı ile yapılan açıklamaya göre Türk yatırımcılar bundan böyle Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek. 

Altını olanlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kararı geldi

Bankaya haricen girişi olan ve altın girişi ardından açılan yabancı para türünden mevduat/katılım fonlarının 28 Mart 2023 tarihi itibari ile TL payı hesaplamasında dikkate  alınmaması hükmüne varıldı.

Ordu paraşüt Haberi

Ordu paraşüt

Ordu'da yamaç paraşütü tutkunları şehir merkezinden yaklaşık 500 metre yükseklikteki Boztepe'den yılın her ayında uçuş yaparak, mavi ile yeşilin keyfini çıkartıyor.


Her yıl Ordu'ya gelen binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Boztepe'den gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşları, adrenalin tutkularının ilgisini çekiyor. İlin turizm merkezlerinden Boztepe, şehir dışından gelen yüzlerce yamaç paraşütçüsünün vazgeçilmezi olurken, vatandaşlar eğitmenler eşliğinde uçuş gerçekleştirebiliyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de yamaç paraşütü tutkunu olduğunu belirterek, özellikle hafta sonları Ordu'ya ilginin arttığını söyledi. 


Ordu'yu uçuş yapılabilecek diğer illerden ayıran özelliğin başında, yılın her ayında uçuş yapılabilmesi ve eşsiz güzellikteki Ordu manzarası olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:


"Türkiye'de teleferikle çıkılıp, uçarak inilen tek merkezin Ordu'da olduğunu özellikle belirtmek isterim. Ben de uzun yıllardan...