04 / 05 / 2024

Orhan Şişman kim

Orhan Şişman kim

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, statik projeni hazırlandığı belirtti.

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak

Dolar/TL kuru yükseliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu merak ederken doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu. Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak...

Dul ve yetim maaşında hesap değişti: Kim, kaç TL aylık alacak? Şimdi zamlı maaş tablosuna bakın!

Emekli maaş zamlarının kesinleşmesinin ardından dul ve yetim maaşları merakla araştırılmaya başlandı. Peki zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? Kim, kaç TL aylık alacak?

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda doların yönü ile ilgili uzmanlardan rakam açıklamaları gelmeye başladı. Dolar yatırımcıları için tarih paylaşan uzman isim ''Çok pişman olacaksınız'' diyerek uyardı.

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netal Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hilmi Şişman tarafından kuruldu.

Kamu işçisi maaş ödeme tarihleri 2023! Zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçileri zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağını merakla araştırmaya başladı. Peki zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Orhan Şişman kim Haberi

Orhan Şişman kim

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, yeni hastane çalışmalarının devam ettiğini belirterek, statik projeni hazırlandığı belirtti. Bilecik'in öncelikli sorunlarına baktığımızda genel anlamda öne çıkanlar konuşuldu.  


Özellikle 3. OSB konusunda Özel İdare ve Milletvekili Halil Eldemir'den alınan bilgiler ışığında şu anda OSB'lerde Bakanlığın aramış olduğu yüzde 70'lik doluluk oranı şartı vardı. Bu oran Bilecik'te doldu diyebiliriz. İlçelerde kısmen yerler var ve 3. OSB konusunda çok ciddi çalışmalar var. Hatta biraz önce aldığım bilgiye göre, çok ciddi bir yatırımcı hemen hemen 1000 dönümlük bir yere talip olmuş. Bu konu ile alakalı da kadastro çalışmaları var, 3. OSB için güzel gelişmeler var. Yine Bozüyük'te lojistik merkez...