05 / 05 / 2024

Orman Artı Tarabya satılık

Orman Artı Tarabya satılık

Ferahevler Artı Tarabya projesinde daireler Temmuz 2017'de teslim ediliyor. Artı Tarabya Evleri toplam 700 konuttan oluşuyor...

Arsa mirasçılarına talih kuşu kondu! İşlenmeyen araziler artık kiralanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, annesinden ya da babasından miras kalanlara sevindiren haber geldi. Mirasçıların işlenmeyen arazileri artık kiralanacak.

Bakan Yumaklı resmen açıkladı! Çiftçilere müjde! Tarımsal desteklerde artışa gidildi! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan çiftçileri sevindirecek son dakika açıklaması geldi. Bakan Yumaklı tarımsal desteklerde artışa gidildiğini açıkladı.

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama geldi! Çiftçilere desteklere açıklandı!

Tarım ve orman bakanlığı çiftçilere yeni bir destek duyurusu yaptı. Üreten çiftçiler için yeni aldığı karar Resmi Gazete üzerinden paylaştı. Yeni düzenlemeler kapsamında ödemeler artı. İşte tüm detaylar…

Bu bölümden mezunsanız KPSS şartı olmadan Tarım ve Orman Bakanlığı'nda iş fırsatı sizi bekliyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bir personel alımı yayınladı. Başvurular 17 Nisan-8 Mayıs tarihleri aralığında kabul edilecek. Başvuru yapmak isteyenler tek tıkla işlemlerini gerçekleştirecek. İşte tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Tarım ve Orman Bakanlığı küçük ölçekli balıkçılara destek ödemeleri artırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Çiftçilere çifte müjde! Bakanlık el atıyor! Artık çiftçiler zarar etmeyecek! Hemen bu uygulamaya bakın!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bundan sonra üretime daha fazla önem vereceklerine dikkat çekti ve çiftçinin artık zarar etmeyeceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Şeker fiyatlarındaki hareketlerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı şeker fiyatlarındaki hareketliliğin sinyalini vererek yeni karar alınacağını duyurmuştu. Karar, bu gece Resmi Gazete’de yayımlandı. Artık gümrük vergisi alınmayacak. İşte detaylar…

Gübre fiyatlarında akıl almaz artış! Çiftçiye söylenen fiyat şaşkınlık yarattı

Yıllık bazda en yüksek artış gübrede oldu, Gübre fiyatlarındaki artış yüzde 400'ü buldu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Karadeniz'de yerli gübre üretmek için tesisler kurulacağını söylese de bu gübreler en erken 2023 yılı sonunda üretilecek.

Devlet Su İşleri 3 bin 231 personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? KPSS şartı var mı? İşte tüm detaylar!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılmış olan personel alımı duyurusuna göre Devlet Su İşleri, bünyesine 3 bin 231 personel alacak! Kontenjanları açıklanan Devlet Su İşleri personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? KPSS şartı var mı? İşte tüm detaylar....

Bakan'dan çiftçilere müjde! Yüzde 100 artıyor

Hayvancılıkla uğraşanlar için güzel haberi haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi verdi. Kirişçi yaptığı açıklamasında 35 lira olan oğlak tiftik desteğinin 70 liraya çıkarıldığını açıkladı. Yapılan artışla yüzde 100'lük bir artışa gidilmiş oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yüzde 100 artış olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Gübre desteğini bu yıl hasat edilen buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için yüzde 25, 2022 yılı için tüm ürünlerde yüzde 100 artırarak ödeyeceğiz" dedi

Orman Artı Tarabya satılık Haberi

Orman Artı Tarabya satılık


82 bin metrekare alanda hayata geçirilen Artı Tarabya projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Tarabya'da inşa ediliyor. Artı Tarabya projesi Açı İş Ortaklığı'nın imzasını taşıyor.


Artı Tarabya projesi yedi etapta toplam 700 konuttan meydana geliyor. Artı Tarabya projesi Orman, Deniz, Bahçe, Güneş, Park, Yamaç ve Cadde etapları bulunuyor.


Artı Tarabya projesinin ilk etabı Orman Artı Tarabya, üç blokta 62 konuttan meydana geliyor. Artı Tarabya'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı Artı Tarabya Evleri projesinde daireler Temmuz 2017 yılında teslim ediliyor. Artı Tarabya projesinde otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres: Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. 6-A/1 Tarabya


Tel : 0850 532 27 84

Web :