30 / 06 / 2024

Ortadoğu\'nun en büyük sektör fuarı

Ortadoğu\'nun en büyük sektör fuarı

Halının başkenti olarak tanımlanan Gaziantep'te, 27 bin metrekarelik alanda Ortadoğu'nun en büyük sektör fuarı düzenleniyor...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Elinde altını olanlar, bu sene altın alacaklar dikkat! Dünyanın en büyük uzmanlarından biri duyurdu!

Geçtiğimiz yılı beklendiği gibi kapamayan altında 2023 için çok olumlu yorumlar geliyor. Uzmanların çoğu 2023’ün ‘altın yılı’ olacağı görüşünde. Peki bu değerli madende 2023 gerçekten ‘altın yıl’ olacak mı? Dünyanın en büyük uzmanlarından biri işte bu sorunun yanıtını verdi!

Anadolu'nun en büyük 500 şirketi açıklandı! Zirve yine çok sağlam

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da aynı kaldı. Önceki altı yılın birincisi şirket, 2021 yılı araştırmasında da zirvedeki yerini korumuş oldu. İşte Ekonomist dergisinin hazırladığı o şirketler...

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Dünyanın en büyük bakır şirketinin kapısına hükümet tarafından kilit vuruldu

Şili’nin Puchuncavi bölgesinde dünyanın en büyük bakır üretim fabrikası olan "Codelco"nun çalışanları protesto gösterisi düzenledi. Hükümetin Şili'nin Çernobili olarak bilinen Ventanas bölgesinde bulunan fabrikayı kapatma kararı almasının ardından çalışanlar, fabrika bahçesinde toplandı.

Ortadoğu\'nun en büyük sektör fuarı Haberi

Ortadoğu\'nun en büyük sektör fuarı

Halı sektöründe "dünyanın başkenti" olarak anılan Gaziantep, bugün açılan Halı Fuarı ile sektörün devlerini ağırlayacak. Fuara bu yıl ki katılım, geçen yıla göre yüzde 100 oranında artış gösterdi. Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Gaziantep Halıcılar Odası işbirliği ile Marka Fuarcılık tarafından düzenlenen 5. Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı, 9 Eylül'e kadar açık kalacak. GTO Başkanı Mehmet Aslan makine halısında Türkiye üretiminin yüzde 75'inin Gaziantep'te gerçekleştirildiğini belirterek, ilden123 ülkeye yapılan halı ihracatının yılsonunda 140'a ülkeye yükseltilmesinin hedeflendiğini açıkladı.


2011 yılında yerli ve yabancı 100'e yakın firmanın stant açtığı, 30 binin üzerinde yerli, 10 binin üzerinde yabancı ziyaretçi ve alım heyeti tarafından gezilen Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı'na bu yıl 200'e yakın firma katılacak. Aynı artışın ziyaretçi ve alım heyeti sayısında da yaşanması ve...