05 / 05 / 2024

Osman Gürdoğanın cenazesi ne zaman kaldırılacak

Osman Gürdoğanın cenazesi ne zaman kaldırılacak

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan hayatını kaybetti. Gürdoğan'ın cenazesi yarın Muğla Akyaka Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Osman Gürdoğanın cenazesi ne zaman kaldırılacak Haberi

Osman Gürdoğanın cenazesi ne zaman kaldırılacak
Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan vefat etti. Gürdoğan'ın cenazesi 4 Haziran Cumartesi günü (yarın) Muğla Akyaka Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip Akyaka Merkez Kabristanı'nda toprağa verilecek. Ailesi taziye ilanı...