06 / 05 / 2024

Osman Kemal Akın kimdir

Osman Kemal Akın kimdir

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Cemal Akın, Bartın'da arıtma tesislerini inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentin su ihtiyacının 24 saat kesintisiz şekilde karşılanması için arıtma tesisleri ve su depolarını da sık sık ziyaret ediyor. Akın, personellerden bilgiler alıyor.

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Osman Kemal Akın kimdir Haberi

Osman Kemal Akın kimdir

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Proje'nin taziye ilanı:
"Yöentim Kurulu Başkanımız Sayın Celal Akın'ın babası Sayın Osman Kemal Akın vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz." 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Osman Kemal Akın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...