20 / 05 / 2024

Os­man Ze­ki Öz­ger kimdir

Os­man Ze­ki Öz­ger kimdir

FKB Baş­ka­nı Os­man Ze­ki Öz­ger dik­kat çe­ki­ci açık­la­ma­lar yap­tı. Ticari bir gayrimenkulün finansal kiralama yoluyla satılıp yeniden kiralamasını sağlayan ‘sat geri kirala’ sistemi Türkiye’de coştu. Sektörün işlem hacminin yüzde 20’sine ulaştı.

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bazı nedenlerden dolayı evini satan yatırımcılara seslendi. Şu an ev satmak karlı olsa da uzun vadede evini satanlar pişman olacak dedi.

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda doların yönü ile ilgili uzmanlardan rakam açıklamaları gelmeye başladı. Dolar yatırımcıları için tarih paylaşan uzman isim ''Çok pişman olacaksınız'' diyerek uyardı.

İslam Memiş’ten gündemi sarsan tahmin! Dolar alacaklar hemen bakın! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni bir tahmini bir paylaştı. Memiş, dolar kuruna dair bakın neler dedi? İşte detaylar!

Ziraat Bankası 2.500 TL ödeyecek. Bu kişiler alabilecek

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini ilgilendiren önemli bir hediye kampanyası geldi. Ziraat Bankası tarafından 2 bin 500 TL para ödemesi yapılacak. Banka tarafından yapılacak ödeme belli kişilere gerçekleştirilecek. O kişilerin kim olduğu haberimizde saklı...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Müjde! EGM KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

Emniyet Genel Müdürlüğü, (EGM) yaptığı duyuruyla personel alımı gerçekleştirileceğini paylaştı. EGM bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartsız gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu belirtildi.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Altını olan beklesin! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Selçuk Geçer, altın piyasasındaki uzun süredir var alan hareketliliği yakından takip ediyor. Geçer, faiz kararına dair konuştu. İşte detaylar!

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

Promosyon ödemelerini takip edenler dikkat! Bu habere tıklayın pişman olmayacaksınız!

Bankaların promosyon ödemeleri yapılan açıklamalar doğrultusunda vatandaş tarafından araştırıyor. Yapılan açıklamalar doğrultusunda ifade edilen promosyon tutarları görenlerin şaşırmasına neden oldu.  

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sigorta yazarı uyardı. Sonradan pişman olmak istemiyorsanız o hatayı yapmayın!

Sigorta altına almak istediğiniz varlıkların değerini güncelleyin aksi halde pişman olabilirsiniz! İşte önemli uyarı...

Os­man Ze­ki Öz­ger kimdir Haberi

Os­man Ze­ki Öz­ger kimdir


Ticari bir gayrimenkulün finansal kiralama yoluyla satılıp yeniden kiralamasını sağlayan ‘sat geri kirala’ sistemi Türkiye’de coştu. Sektörün işlem hacminin yüzde 20’sine ulaştı.


Kı­sa sü­re ön­ce ye­ni ya­sal dü­zen­le­me ile ku­ru­lan Fi­nan­sal Ku­rum­lar Bir­li­ği­’nin (FKB) yö­ne­ti­mi, dün bir top­lan­tı dü­zen­le­ye­rek bir­li­ği ve he­def­le­ri­ni an­lat­tı. Bir­lik; fi­nan­sal ki­ra­la­ma (lea­sing), fak­to­ring, es­ki adıy­la tü­ke­ti­ci fi­nans­ma­nı ye­ni adıy­la fi­nans­man şir­ket­le­ri sek­tör­le­ri­ni tem­sil edi­yor.


Yüz­de 40 büyüyecek


Bu kap­sam­da FKB Baş­ka­nı Os­man Ze­ki Öz­ger, fi­nan­sal ki­ra­la­may­la il­gi­li dik­kat çe­ki­ci açık­la­ma­lar yap­tı. Ge­çen yıl yüz­de 40 ar­tış­la 14 mil­yar li­ra­lık iş­lem hac­mi­ne ulaş­tık­la­rı­nı açık­la­yan Öz­ger, bu­nun yüz­de 20’si­nin ye­ni ya­sa­lar­la önü açı­lan ve ti­ca­ri gay­ri­men­ku­lü kap­sa­yan ‘sat ge­ri ki­ra­la­’ yön­te­miy­le el­de edil­di­ği­ni açık­la­dı. Öz­ger, “Bu pay es­ki­den yüz­de 5’ti. Ye­ni ya­sa­lar­la 2013’ün son dö­ne­min­de hız­lan­dı. Bi­lan­ço ak­tif­le­rin­de­ki gay­rimen­kul­ler,...