21 / 05 / 2024

Osmaniye Cüruf Geri kazanım Tesisi çed ne zaman

Osmaniye Cüruf Geri kazanım Tesisi çed ne zaman

Osmaniye İli Toprakkale İlçesi'nde yer alan Cüruf Geri kazanım Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

AFAD Osmaniye 1.976 konut kura sonucu sorgulama ekranı 19.02.2024! Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki deprem konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Hatay'daki kalıcı konutların teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin en çok yıkıma sebep olduğu Hatay'da, kalıcı konutlardan yapımı tamamlananlar bu ay hak sahiplerine verilecek.

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Twitter'da şaşılacak hata! Geri geliyor!

Twitter kullanıcıları beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Sildikleri tweetler geri geliyor. Nasıl mı? İşte detaylar!

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

AVM otoparklarını kullanan sürücüler dikkat! Bunu kimse bilmiyor! Paranızı geri alabilirsiniz!

AVM otoparklarında 0-3 saat arası bedava gerekirken pek çok AVM bu kurala uymayıp, insanlardan ücret istiyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 lira isteyen AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini geri verdi ve otopark girişinde bulunan ücret tarif

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

3 milyon depremzede gitti,1.3 milyonu memleketine geri döndü!

6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı Kahramanmaraş depremlerinin ardından afet bölgesindeki 11 ilden ayrılan depremzede vatandaşlardan 1.3 milyon kişinin memleketlerine geri döndü.  Bu dönüşlerin son 25 günde gerçekleştiği bildirildi.

Osmaniye'de 7 bin 100 kalıcı konutun projesi hazır!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'de, evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için 7 bin 100 konutun projesinin hazır olduğu açıklandı.

Osmaniye Cüruf Geri kazanım Tesisi çed ne zaman Haberi

Osmaniye Cüruf Geri kazanım Tesisi çed ne zaman

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Cüruf Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Osmaniye İli, Toprakkale İlçesi Tüysüz Beldesi, Büyüktüysüz mevkii sınırları dahilinde Cüruf Geri kazanım Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Vali Celalettin Cerrah konferans Salonu

Toplantı Adresi: Büyüktüysüz Mahallesi, Osmaniye Caddesi, No:20, Toprakkale/OSMANİYE

Toplantı Tarihi: 10.12.2015 

Toplantı Saati:...