04 / 05 / 2024

Otogar giriş çıkış ücretleri

Otogar giriş çıkış ücretleri

Büyük İstanbul Otogarı'nda usulsüz giriş-çıkış ücreti alan Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ'ye para cezası kesildi. Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ'ye 3 milyon 415 bin 387 lira ceza kesildi.

Kapanan inşaat şirketi sayısı 80 bini aştı! Müteahhitler ve emlakçılar zor durumda!

2023'te en çok şirket kapanan sektör inşaat oldu. Giriş çıkışın en fazla olduğu sektörde 2010 yılından bu güne 80 binden fazla şirketin kepenk indirdiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Şehir Plancıları Odası'ndan Ankara'daki projeye tepki: Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış bir kararı!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO), İstanbul Yolu’ndan Eryaman’a giriş- çıkış için yapılması istenen alternatif kavşak projesine tepki gösterdi.

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

Olası İstanbul depreminde korkunç senaryo: Sokaklara giriş-çıkış olmayacak, profesyonel ekipler 1 haftada gelebilecek!

İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili de senaryolar tek tek açıklanıyor. Peki olası büyük İstanbul depreminde kenti neler bekliyor? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

 ''Dolar 15 TL olacak!'' diyen Necmettin Batırel net tarih verdi! Bu daha giriş, küçük dilinizi yutacaksınız

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra  18  TL'ye aştı. Bunun üzerine ekonomist Necmettin Batırel ''dolar 15 TL olacak!'' açıklaması yaparak net tarihi verdi ve yatırımcıları bu daha giriş diyerek uyardı. Dolar ne zaman düşecek? İşte ayrıntılar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Otogar giriş çıkış ücretleri Haberi

Otogar giriş çıkış ücretleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, başkanlık bünyesinde hizmet veren Terminaller Zabıta Amirliği akipleri, Bayrampaşa Büyük İstanbul Otogarı'nda yaptığı denetimlerde, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nün (UKOME) kararı doğrultusunda 0-25 dakikalık araç giriş-çıkışları ücretsiz olduğu halde ücret alan işletmeci Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ'ye para cezası kesti.


Otogardan çıkan araçları durdurarak sürücülere bilgi veren zabıta ekipleri, tutanak tuttu ve 0-25 dakika arası giriş-çıkışlarda 8 lira ödeme yapan araçların sürücülerinden ödedikleri ücretin fişlerini de alarak, tutanaklara ekledi. Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ'ye, 2014 yılının Nisan ayından bu yana toplam 3 milyon 415 bin 387 liralık para cezası uygulandı.


İncelemelerde otogarın giriş-çıkış kapılarında bulunan "UKOME kararı gereği 0-25 dakika üzretsizdir" yazılı tabelaların üzerinin karalandığı ve kırıldığı dikkati çekti.Zabıta ekipleri, denetimlere devam edeceklerini vurguladı.


Araç sürücüleri de...