26 / 07 / 2024

otomobiller için şarj üniteleri

otomobiller için şarj üniteleri

Türkiye ’de geçen yıl 300’e yakın satılsa da elektrikli araçlar geleceğin gerçeği. Bu sebeple, geleceğin konsepti ile konut projelerine imza atan sektör oyuncuları, sitelerde elektrikli araç istasyonları da kurmaya başladı.

Emre Özpeynirci 'Geçmiş olsun' diyerek açıkladı: Tüm otomobiller için yüzde 50 ek vergi ödenecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, Çin'den ithal edilen tüm araçlara yüzde 40 ek vergi getirilmesine karar verildi. Elektrikli otomobiller için uygulanan yüzde 40'lık vergi tüm yakıt tiplerindeki araçlar için de uygulanacak.

Avrasya Tüneli'ne büyük zam: Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu!

Avrasya Tüneli'ne yüzde 40 zam geldi. Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu. Peki minibüs ve motosikletler için geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte Avrasya Tüneli geçiş ücretleri 2024...

Konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu için 5'te 4 çoğunluk şart! Nasıl kurulur?

Konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu için, kat maliklerinin beşte dördünün onayıyla istasyon kurulabildiği belirtildi. İşte konut sitelerinde elektrikli araç şarj istasyonu nasıl kurulur?

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla

Otomobil piyasasında her geçen gün artan elektrikli otomobiller için şarj istasyonları sorun haline gelmeye başladı. Peki Bina ve site otoparklarına şarj istasyonu kurulabilir mi? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla...

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyat listesi; Meraklıları için tam liste

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları bir süredir araştırılıyor. İşte meraklıları için Bosch Şarjı Süpürge Unlimited modelleri ve güncel fiyat listesi...

Konut tercihleri arasında artık elektrikli şarj istasyonu şart koşuluyor! İşte detaylar!

Elektrikli araç üretiminin ve kullanımının büyümesi tüketicinin talebinde değişiklik yaptı. Özellikle markalı olan projeler şarj sistemine kolay ulaşımı sağlıyor. Böylece ailelerin elektrikli araçlarına kolaylık sağlaması için şarj istasyonuna yakın konutlara yönelmesi bekleniyor.

Elektrikli otomobiller için yıl sonuna kadar en az 200 adet şarj istasyonu kurulacak!

Fosil yakıtların gündemden düşmesi, 2035 sonrasında AB ülkelerinde dizel ve benzinli araçların artık satılmama kararı sonrasında gözler elektrikli otomobil pazarına ve yakıt kaynağı olan şarj istasyonlarına çevrildi

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

Samsung Galaxy Buds2 İçin harika bir güncelleme geldi! Bu yenilik şarj dostu

Samsung’un TWS kulaklıkları için sunulan güncelleme Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla sunuluyor ve 3.06 MB boyutunda. Güncelleme, kulaklıkların şarj dayanıklılığını  iyileştirirken bazı hataları da düzeltiyor.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi için ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) deniz suyundan içme suyu elde etmek için düğmeye bastı. Maliyeti 600 milyon TL olan Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

otomobiller için şarj üniteleri Haberi

otomobiller için şarj üniteleri


Proje ortaklarından Özkan Özçelik, İTO Yatırım tarafından Ankara’nın en değerli bölgelerinden Oran’da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi ‘One Tower’, projesinde de elektrikli otomobiller için şarj üniteleri bulunacağını açıkladı. Keza, Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve BursaHarmonyTowers projelerinde önemi gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kurulacağını, bundan sonraki yatırımlarda da buna dikkat edeceklerini kaydetti.


    Nitekim, Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Tuzla’daki Evora İstanbul projesinde elektrik şarj istasyonları kuracaklarını bildirmişti. Bu konuda açıklama yapan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik de, geleceğin kaçınılmaz gerçeği elektrikli araçlar için dev sitelerde ilgili yasa altyapısının oluşturulması kanaatinde. “Büyük projelerde engelliler için gerekli düzenlemeler...