02 / 05 / 2024

oyak beton ceza

oyak beton ceza

Oyak Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'ye Rekabet Kurulu'nca 180 bin liralık idari para cezası kesildi.

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Deprem bölgesindeki çimento ve beton fiyatları yakın takipte! Bunu yapanlara 102 milyon TL ceza!

Deprem bölgesindeki yeniden inşa süreci devam ediyor. Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve beton fiyatlarının yakından takip ettiklerini açıkladı.

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Oyak Osmangazi Köprüsü'ne özel beton kullandı!

OYAK Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, Osmangazi Köprüsü'nde Oyak beton tarafından özel olarak tasarlanan Durabetplus ve Durabetself isimli yüksek performanslı özel betonların kullanıldığını söyledi.

Alanya’daki beton üreticilerine rekor ceza!

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

OYAK Çimento'nun halka açık 5 şirketinin hasılatı yüzde 3 yükseldi!

5 tanesi halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre iki farklı beton ve bir kağıt torba şirketinden oluşan OYAK Çimento, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde faaliyet gösterir.

Oyak Beton İzmit Tesisi işletmecisi belli oldu!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Güleryüz A.Ş. OYAK Beton’un İzmit Tesisi işletmeciliğini üstlendi. 7 milyon TL yatırım yapan Güleryüz A.Ş, gerçekleştirdiği yatırımı basın açıklamasıyla duyurdu

Dayanıklı yapılarda beton kalitesi önemli!

Oyak Modern Beton sponsorluğunda, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen, "4. Yapı Denetim Sempozyumu" geçtiğimiz günlerde İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Oyak Modern Beton 4. Yapı Denetim Sempozyumunu düzenledi!

Oyak Modern Beton sponsorluğunda, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen, "4. Yapı Denetim Sempozyumu" geçtiğimiz günlerde İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

oyak beton ceza Haberi

oyak beton ceza

Rekabet Kurulu, Rekabet Kanunu'nu ihlal ettiği gerekçesiyle Oyak Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 2 milyon 442 bin 180 lira idari para cezası verilmesini...