21 / 05 / 2024

Özçete Karo 2014 hedefleri

Özçete Karo 2014 hedefleri

Özçete Karo, kurumsallaşma çalışmalarına ilave makine yatırımlarıyla da üretim kapasitesini 1 milyon metrekareye çıkardı. Firma, teknolojik yenilikleri takip edip, ürün gamını genişletmeyi ve bunu pazar payına olumlu yönde yansıtmayı hedefliyor...

Migros'ta kırmızı ete yüzde 10 indirim! Migros'ta kuzu incik, kuzu pirzola ve kuzu fileto fiyatı ne kadar?

Migros 70. Yılına özel indirimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 12 adet kırmızı et çeşidi yüzde 10 indirimle satışa çıkarıldı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Migros'tan kırmızı ete dev kampanya! Migros Sanal Market'e özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Migros kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanya detayları...

Kırmızı ete gelen zamlardan sonra sıra tavuk etine geldi! Tavuk etine zam mı geliyor?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre mart ayında tavuk eti üretimi yüzde 1,5 azaldı. Tavuk eti üretiminin azalmasıyla ''tavuk etine zam mı geliyor?'' sorusu gündeme geldi. 

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Herkes merakla bekliyordu! Sonunda kırmızı ete indirim geldi

2023'te de çıkışı devam eden et fiyatları Ramazan ayında da devam etti. Bu artıştan sonra, beklenen indirim nihayet gerçekleşti ve et ücretleri 199 TL'ye üştü. Bu durumda kuşbaşı ve kıyma ücretlerinde düşme görüldü.

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Kırmızı ete gelen zam dudak uçuklattı! Zamlı fiyatlar nerelerde uygulanıyor? 

Et ve Süt Kurumu’nun sabit ücret avantajına katılım kısıtlı kaldı. İstanbul Perakendeciler Derneği'nin tasdiğine rağmen abonelerinin çok az bir kısmı sabit ücret kampanyasını uyguladı. Zincir marketlerde Ramazan ayının gelmesiyle ücretlere yüzde 14 zam uygulandığı görüldü.

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!

Yeni yıldan bu yana kırmızı ete gelen zam yüzde 100’e ulaşırken tüketici et fiyatlarından şikâyet ediyor. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, son 60 gündür yükselen kırmızı et fiyatları için Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) piyasaya müdahale etmesini beklediklerini belirtti.

Günlerdir konuşuluyordu! Kırmızı ete Ramazan ayarı

Kırmızı et fiyatlarında Ramazan ayına zamlı girilecek korkusu günlerdir konuşuluyordu. Avrupa ve Güney Amerika'dan canlı hayvan ve karkas et getirilerek et  ücretlerine indirime gidilecek.

Eyvah eyvah! olacağı buydu! Kırmızı ete Ramazan'dan önce büyük zam! İşte 2023 Şubat fiyat listesi

Hiç gündemden düşmeyen et fiyatları Ramazan ayının yaklaşması ile tekrar popüler oldu. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, 2023 yılı için et fiyatlarında uygulanması planlanan zamları açıkladı. 

Kırmızı ete gelen zam kasapları bile şaşırttı! Bakın fiyatı ne kadar oldu!

Samsun’da et fiyatlarına son 15 gün içerisinde gelen 40 TL’lik zam, kasapları bile şaşırttı. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Ramazan ayına 1,5 ay gibi bir süre kala et fiyatlarının kilosunun 300 liraya yükselebileceğini öne sürdü.

Özçete Karo 2014 hedefleri Haberi

Özçete Karo 2014 hedefleri

Büyüme hedefimiz yüzde 15 Karo ve dekoratif beton parke taşlan üretiminde bölgede ilk sıralarda yer alıyoruz. Kumlamalı, dekoratif beton parke taşlarında ve Wasbeton karo koleksiyonumuzla, desen bakımından bölgemizde öne çıkıyoruz. Hedefimiz teknolojik yenilikleri takip ederek çeşitliliğimizi ve pazar payımızı artırabilmek. 2014 yılında da yeni bir yatırımla ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyoruz. 


Firma olarak 2013 yılında hedeflediğimiz rakamı aşarak, yüzde 20'lik bir büyüme kaydettik. Bu yılki büyüme hedefimiz ise 15. İnşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu beton parke, bordür, dekoratif beton parke taşları gibi çevre düzenleme elemanları üreten Özçete Karo kurumsallaşma çalışmalarını tamamladı. Firma, yeni dönemde markaya odaklanıp, pazar payını artırmak istiyor.



Özçete Karo, kurumsallaşma çalışmalarına ilave makine yatırımlarıyla da üretim kapasitesini 1 milyon metrekareye çıkardı. Firma, teknolojik yenilikleri takip edip, ürün gamını genişletmeyi ve...