10 / 05 / 2024

Özgür Emiroğlu hes

Özgür Emiroğlu hes

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Emiroğlu, "Hidro Elektrik Santralleri (HES) için Akım Gözlem İstasyonları isteniyor" dedi...

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Altaylı taraftarlardan Özgür Ekmekçioğlu'na stat tepkisi!

Altaylı taraftarlar, Alsancak Stadı konusunda yaptığı konuşmalar sebebiyle başkan Özgür Ekmekçioğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Melek Emiroğlu ve Mehmet Akyürek imzasıyla kuruldu.

Özgür Emiroğlu hes Haberi

Özgür Emiroğlu hes


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Emiroğlu, "Hidro Elektrik Santralleri (HES) için Akım Gözlem İstasyonları isteniyor. Tesis ne olursa olsun vadettiği suyu bırakmak zorunda kalacak. Televizyonlarda zaman zaman gördüğümüz susuz derelerin ortadan kalkmasını sağlayacak" dedi.


Emiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 1950'lerin ortalarından beri barajlar inşa ettiğini belirterek, bu barajların taşkın önleme, suyun kontrolünün sağlanması, içme ve sulamanın yanında enerji üretimi için de kullanıldığını kaydetti.


Dünyada ülkelerinin son zamanlarda biriktirmeli barajlar yapmaktan vazgeçtiğini ifade eden Emiroğlu, şöyle konuştu:


"Daha çok nehir tipi küçük HES'e yöneldiler. Türkiye, geç olsa da bu konuda bir atılım yaptı. HES'lerin yapımıyla bazı tepkiler de geldi. Şunu kabul etmek lazım, çevreye zararı olmayan hiçbir enerji türü...