26 / 08 / 2024

pekinde inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durduruldu mu

pekinde inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durduruldu mu

ÇİN'İN başkenti Pekin'de hava kirliliğinden dolayı yeniden kırmızı alarm verildi. Kırmızı alarm boyunca, inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durdurulurken, sanayi fabrikalarında üretim askıya alınacak.

Bodrumlular, Limak'ın Bodrum Kızılağaç'taki otel projesi için dava açmaya hazırlanıyor!

Bodrumlular,Muğla'nın Bodrum ilçesi Kızılağaç Mahallesinde Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan otel projesi için dava açmaya hazırlanıyor.

Elvis Presley'in tarihi evi Graceland açık artırmada satılacak!

Dünyanın en ikonik sanatçıları arasında yer alan Elvis Presley'in tarihi evi Graceland, bu hafta hacizli bir açık artırmada satışa çıkarılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar?

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar? İşte Crossland 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Eriğin fiyatı ağızları açık bıraktı! Sanki gram altınla yarışıyor! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi

Erik tezgahlardaki yerini aldı. Fakat baharın habercisi eriğin fiyatları görenlerin ağzını açık bıraktı. Eriğin fiyat etiketini görenler dönüp bir daha baktı. İşte detaylar...

Dolar için ''zehirli ok fırlatıldı' diyen uzman isim açıkladı! Tutabilene aşk olsun! Parası olan hemen dövizciye koşsun

Dolar 19 TL seviyesini test ettikten sonra yükseliş beklentileri her geçen gün yükseliyor. Dolar için ''zehirli ok fırlatıldı' diyen uzman isim açıkladı. Tutabilene aşk olsun! Parası olan hemen dövizciye koşsun!

pekinde inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durduruldu mu Haberi

pekinde inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durduruldu mu

ÇİN'İN başkenti Pekin'de hava kirliliğinden dolayı yeniden kırmızı alarm verildi. Bu sabah 07.00'den itibaren geçerli olacak ve 22 Aralık Salı günü sona erecek kırmızı alarm, Pekin'de ikinci kez veriliyor. Kırmızı alarm verilmesiyle başkent Pekin'de okulların derslere ara vermesi ve halkın hava kirliliğinden korunması tavsiye edilirken, şehirde araç plakaların son rakamına göre trafikte tek-çift plaka uygulaması yapılacak. Pekin'de 5 milyon araç bulunuyor ve bu uygulamayla özel araçların yarısı trafiğe çıkamıyor.Ayrıca, kamu araçlarının yüzde 30'unun da trafiğe çıkmasına müsaade edilmiyor. Ayrıca kırmızı alarm boyunca, inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durdurulurken, sanayi fabrikalarında üretim askıya alınacak. 


Havanın yüzde 38'i sağlıksız Pekin'de hava kirliliğine genel olarak kömür kullanan sanayi kuruluşları ile araçlardan çıkan egzoz gazları neden oluyor. Özellikle kış mevsimiyle birlikte Çin'in kuzeyinde merkezi ısıtma...