09 / 05 / 2024

Perakende Günleri12 28-29 Kasımda İstanbulda gerçekleşiyor

Perakende Günleri12 28-29 Kasımda İstanbulda gerçekleşiyor

Perakende sektörünün geleceğine yön veren Perakende Günleri etkinliği bu yıl 12'nci yılını kutluyor...

Türkiye'de 3 ayda 29 bin 593 şirket kuruldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yayımlanan istatistiklere göre Türkiye'de bu yılın ocak-mart döneminde kurulan şirket sayısı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,5 azalış gösterdi ve 29 bin 593'e geriledi, kapanan şirket sayısı da yüzde 26,6 artış göstererek 5 bin 309'a yükseldi.

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Dolar kurunda yeni rekor! 29 TL'yi geçti! 

Üç aydır sınırlı yükseliş eğilimi devam ederken dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde 29 lirayı geçti. Dolarda yeni rekor...

1 dolar 29 TL oldu! Dolarda rekor göründü!

Dolar/TL, haftanın son işlem gününde 29 TL oldu. Yeni rekorunu kıran dolar kuru, yukarı yönlü hamlesine devam ediyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? Güncel döviz kurları...

Tüp fiyatlarına bu kez indirim geldi: 29 Ekim güncel tüp fiyatları

Son güncellemeyle birlikte 29 Ekim tarihinde tüp fiyatlarında değişiklikler meydana geldi. İşte Aygaz, İpragaz, ve Bizimgaz gibi firmaların tüp fiyatlarının güncel durumu...

Perakende Güven Endeksi temmuz ayında düşüşe geçti!

TEPAV Perakende Güven Endeksi verilerini yayımlandı. Bu kapsamda, Temmuz ayında aylık 7,0 puanlık azalışla -16,4 puan değerini aldı. İşte detaylar...

OPEC'in petrol üretimi Haziran'da 91 bin varil artışla 28 milyon 190 bin varile çıktı!

Açıklanan rakamlara göre, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC), petrol üretimi Haziran ayında bir önceki aya göre günlük 91 bin varil artış göstererek, 28 milyon 190 bin varile çıktı.

Perakende de güven endeksi yıllık bazda artarken aylık bazda gerildi!

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) aylık olarak düzenlediği, Perakende Güven Endeksi'nin (TEPE) 161'inci sayısını yayımladı.

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

Uzman isim duyurdu: Gümüş 28 Mayıs'tan sonra şahlanacak! 

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş için 28 Mayıs işaret edildi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı.

ŞOK marketlerde Ramazan indirimleri başladı! Şok aktüel katalog için son gün 28 Mart! İndirimleri kaçırmayın!

ŞOK Market Ramazan coşkusuyla indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta 28 Mart'a kadar hangi ürünler indirimde? İşte 24 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

İş Bankası kartı olan tüm vatandaşlar için müjdeli haber geldi! İş Bankası yeni bir kampanya duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Şubat olarak açıklandı.

Perakende Günleri12 28-29 Kasımda İstanbulda gerçekleşiyor Haberi

Perakende Günleri12 28-29 Kasımda İstanbulda gerçekleşiyor

 Dünyada ve Türkiye'de perakende sektörüne yön veren isimler ve başarılı markalara ilham veren sektör duayenleri 28-29 Kasım'da gerçekleşecek Perakende Günleri'12 etkiliğinde bir araya geliyor. İki gün boyunca sürecek etkinlikte 16 farklı oturum ve 25 ayrı konuşmacı yer alacak.

Sektörün önde gelen iki ismi Beta Yönetim Kurulu Üyesi Özlem İkişık Barutçu ve Bayraktar Gayrimenkul Genel Müdürü Osman İllez 'in moderatörlüğünde gerçekleşecek Perakende Günleri'12, binlece sektör profesyonellerini ağırlayacak. Perakende Günleri'12'nin bu yıl ki en önemli konuklarndan biri dünya perakendesine yön veren ve tüm dünyada 3.5 milyonu aşan üyesi bulunan National Retail Federation'un (NFR) Başkanı ve CEO'su Mattew Shay olacak. Türkiye'ye ilk kez gelen Shay, sektörün geleceğini ve sektörü nelerin beklediğini anlatacak.

Deneyimlerini aktaracak diğer önemli katılımcılar TAV Havalimanları Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi ve...