18 / 07 / 2024

Petrol Bakanı Maşallah Al-Zawie

Petrol Bakanı Maşallah Al-Zawie

Bakan Al-Zawie: "Barışın sağlanmasından sonra mevcutların iyileştirilmesi ve yeni elektrik tesislerinin inşa edilmesi için Türk şirketlerini ülkemizde görmek istiyoruz" dedi.

Doğalgaza temmuz ayında zam yok!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ BOTAŞ, temmuz ayında doğal gaza zam yapılmayacağını duyurdu. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ BOTAŞ, Temmuz ayında aynı tarife uygulanacağını belirtti.

Bakan Özhaseki 'TOKİ mağdurları platformu var mı?' dedi ve açıkladı: Sosyal konutlarda KDV konusunda müjde gelebilir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "TOKİ mağdurları platformu var mı?" diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

Doğalgazda şubat tarifesi belli oldu! Doğalgaz faturası şubatta ne kadar gelecek?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi açıklandı.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Türkiye'ye petrol ihracatı için tarih verildi

Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani, Irak’tan Türkiye’ye petrol ihracatının yeniden yapılması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), petrol firmaları ve Türkiye ile anlaşma sağlanacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika Türkiye ve Irak arasında petrol anlaşması sağlandı!

Son dakika haberi... Irak Petrol Bakanı Hayyan AbdulganiIrak, Kuzey petrolünün ihracının devamı için Türkiye ile anlaştıklarını söyledi.

Doğal gaza yeni zam var mı? Az önce açıklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Kasım ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Çalışma Bakanı Işıkhan’dan asgari ücret artışına ilişkin dikkat çekici mesajlar

TİSK tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İstişare Toplantısının açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yıl başında uygulanacak asgari ücrete yönelik önemli mesajlar verdi.

Petrol Bakanı Maşallah Al-Zawie Haberi

Petrol Bakanı Maşallah Al-Zawie

Libya Ulusal Kurtuluş Hükümeti'nin Petrol Bakanı Maşallah Al-Zawie iç savaşın sürdüğü ülkesinde, yakında sağlanması beklenen barışın ardından Türk firmalarına büyük iş düştüğünü söyledi.


Al-Zawie, Congressium Ankara’da düzenlenen 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmada, Libya'da birliğin sağlanması için barışçıl bir çözüme ulaşmak üzere olduklarını ifade etti. Barışın sağlanmasından sonra Türk inşaat şirketlerine büyük işler düştüğünü dile getiren Al-Zawie, "Mevcut tesislerin iyileştirilmesi, yeni elektrik tesislerinin inşa edilmesi konularında Türk şirketlerini ülkemizde görmek istiyoruz" diye konuştu.


İç savaştan önce ülkenin 60 milyar dolarlık enerji ihracatı olduğu bilgisini paylaşan Al-Zawie, yeni işbirlikleriyle kısa sürede yeniden bu seviyeye çıkmayı hedeflediklerini kaydetti. Al-Zawie, ayrıca Türkiye ile yeni bir işbirliği ve koordinasyon döneminin açıldığını...