25 / 07 / 2024

Petrol fiyatları ekim 2014

Petrol fiyatları ekim 2014

Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı Suudi Arabistan, petrolün fiyatında yeni ayarlamaya gittiğini açıkladı. Buna göre Suudi Arabistan, Asya'ya sattığı petrole son beş ayda ilk kez zam yaptı...

Ekim 2023'te ikinci el araç fiyatlarındaki düşüş yüzde 4 geriledi!

VavaCars, VavaAI fiyat endeksini açıkladı. Endekse göre eylül ayında yüzde 8 düşüş gösteren ikinci el araç fiyatları, ekim ayında da gerilerken bir önceki aya göre yüzde 4 geriledi. 

OPEC'in ekim ayı petrol üretimi günlük 80 bin varil arttı

OPEC'in ham petrol üretimi ekim ayında önceki aya oranla günlük 80 bin varil yükselişle 27,9 milyon varile kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Fitch'ten petrol fiyatları uyarısı: 2024'te 120 dolara yükselecek!

Küresel petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ya da motorine indirim veya zam olarak yansımaya devam ediyor. Fitch Ratings, Ortadoğu'daki gerilden dolayı petrol arzında yaratabileceği kesinterin petrol fiyatlarında yükselişe neden olacağını ve 120 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

Petrol fiyatlarının seyri ne durumda? Petrol fiyatları bir ayda dibi gördü

Petrol rakamları, yaşanan az talep endişeleri ile zayıflarken, 84,08 dolara kadar geri gelerek bir ayın en düşük seviyesini geldi. Petrol fiyatlarının seyri ve haberin detayları...

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Benzine dev zam geldi! Fiyatlar tek tek pompaya yansıdı! 21 Ekim 2023 akaryakıt fiyatları...

Ortadoğu'da yaşanan gerilim petrol fiyatlarının artmasına neden oldu. Küresel petrol fiyatları ve Dolar/TL'de yaşanan dalgalı seyir akaryakıt üzerindeki etkilerine devam ediyor. Bu gelişmenin ardından benzine yeni zam haberi de geldi. 

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatları yine yükselişte, 90 dolar sınırına ulaştı

Petrol fiyatları, yükselen jeopolitik gerilim sonrası petrol tedarikine ve arzına yönelik oluşabilecek sıkıntılarla yükselmeye devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Akaryakıta indirim gelecek mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında flaş gelişme! Sürücüler dikkat! 

Savaşla beraber artan Brent petrol fiyatlarında geri çekilme başladı. Düşen petrol fiyatının ardından, şimdi akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün hangi ilde kaç lira oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Ekim 2023 fiyat listesi...

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Petrol fiyatları ekim 2014 Haberi

Petrol fiyatları ekim 2014

ABD ham petrolü 78,08 dolara düşerken Brent petrolde 2 haftanın en sert düşüşü gerçekleşti.


Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı Suudi Arabistan, petrolün fiyatında yeni ayarlamaya gittiğini açıkladı. Buna göre Suudi Arabistan, Asya'ya sattığı petrole son beş ayda ilk kez zam yaptı. Öte yandan, ABD'ye satılan petrolün fiyatında ise indirime gidildi.


Suudi Arabistan'ın beklenmedik şekilde ABD'ye sattığı petrolün fiyatını düşürmesiyle ABD ham petrol fiyatları 78,08 doları görerek Haziran 2012'den bu yana en düşük seviyesine geriledi. 

BRENT'TE 2 HAFTANIN EN SERT DÜŞÜŞÜ



Brent petrolü de 1 doların üzerinde değer kaybıyla son iki haftanın en büyük günlük düşüşünü yaşadı. 


Suudi Arabistan'ın bu kararı muhtemelen petrol fiyatlarının daha da düşmesinin önünü açarken, Amerikan enerji üreticileri üzerindeki baskının artmasına neden oldu.


Sabah...