19 / 07 / 2024

Philips sponsor

Philips sponsor

Philips açıklamasına göre, FC Bayern Münih ile sözleşme imzalayan şirket, hem FC Bayern Münih'in resmi aydınlatma partneri, hem de takımın stadyumu Allianz Arena'nın sponsoru oldu.

Philips HR2653/90 Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti en ucuza nerede satılıyor? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Collection Promix 800 W Mikser ve Blender Seti, sahip olduğu motor gücü ve Özel Pro Mix Teknolojisi sayesinde her türlü yiyeceği istenilen kıvama getiriyor.

Philips GC810/20 El Tipi Buharlı Düzleştirici kaç TL,en uygun fiyata nerede satılıyor? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni Philips 8000 Serisi, tüm kıyafetlerinizdeki kırışıklıkları ütü masasına gerek duymadan tek seferde 5 giysiye kadar hızlı ve pratik ütüleme işlevi görür.

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi ne kadara satılıyor? İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi dayanıklı tasarımı,geniş iç haznesi ve fonksiyonları ile dikkat çekiyor.Peki sahip olduğu fonksiyonlar neler?

Philips Airfryer Fritöz en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips fritöz XXL boyutu sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlanıyor. Kırmızı etten balığa, sebzeden keke kadar pek çok gıda fırına kıyasla yaklaşık 1.5 kat daha hızlı pişiyor.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Philips Taban Kameralı Buhar Kazanlı Ütü en uyguna nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Buhar Kazanlı ütü sessiz buhar teknolojisi,kaymaz çelik tabanı ve güçlü buhar tasarımı ile merak konusu oluyor. Sahip olduğu teknoloji ile dikey buhar sayesinde perdeler ya da gömlekler kolayca ütülenebiliyor. Peki ütünün diğer özellikleri neler?

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge , toz temizliği için geliştirilen başlığı ve 70 dakikaya kadar kullanılan pilleri sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, ürünün diğer özellikleri neler?

Philips toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Elektrikli süpürgesinin yenilemek isteyenler için Philips toz torbasız elektrikli süpürge,en ufak toz zerresini bile içine çeken her alanı kolaylıkla temizleyen teknolojik tasarıma sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Çok Amaçlı Kahve Makinesi 15 fincan kapasiteye sahip olması ve bir çok kahve çeşidini yapabilme teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kahve makinesinin diğer özellikleri neler? 

Philips HP8325/10 Essential saç düzleştirici kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips Essential ile saçlar, kısa sürede ışıl ışıl ipeksi düzlüğe kavuşur. Peki, saça zarar vermeden kusursuz pürüzsüzlük sağlayan Philips Essential, en uygun fiyatla nerede satılıyor, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL? 16 şubat 2023 fiyat listesi...

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Şarjlı dikey süpürge, 65 dakika kesintisiz çalışır. 360 derece çekim gücüyle ulaşılması zor köşelerdeki tozları bile kolayca temizler. Peki, Philips SpeedPro Max kaç lira, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Gelişmiş teknolojisiyle buhar kazanlı ütü Philips'te! Yaptıklarına inanamayacaksınız! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kırışmış,giyilemez vaziyette olan kıyafetler için yeni  teknolojisiyle Philips buhar kazanlı ütü, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Otomatik kapanma,güvenli taşıma kilidi,etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi buhar kazanlı ütü merak konusu oluyor. 

Philips 5000 Series DST5020/30 buharlı ütü kaç TL? 13 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Philips 5000 series buharlı ütü, 2400 Watt gücü, çizilmelere karşı dayanıklı rahat kayan tabanı, damlama önleyici sistemi ve ergonomik tutma sapıyla konforlu bir ütüleme deneyimi yaşatır. Peki, Philips buharlı ütü kireci nasıl temizler, musluk suyu konur mu? İşte cevabı...

Philips sponsor Haberi

Philips sponsor


Philips açıklamasına göre, FC Bayern Münih ile sözleşme imzalayan şirket, hem FC Bayern Münih'in resmi aydınlatma partneri, hem de takımın stadyumu Allianz Arena'nın sponsoru oldu.  


Allianz Arena 71 bin 137 seyirci kapasiteli stadyum, 35 metre uzunluğu ve yaklaşık 29 bin metrekare büyüklüğü ile dünyanın en büyük hava yastıklı dış cephesine sahip. 


380 bin adet 4 kanallı ve yüksek ışık performansına sahip Philips ColorGraze LED'li aydınlatma armatürü, arenanın statik görüntülerden çok daha fazlasını sergilemesini sağlayacak. Yeni LED aydınlatma sistemi ayrıca standart aydınlatmaya oranla yüzde 60 daha fazla enerji verimliliği sağlayacak. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Philips Aydınlatma Almanya, Avusturya ve İsviçre İdari Müdürü Roger Karner, renk skalalarını üçten 16 milyona çıkaracaklarını, Allianz Arena'nın eşsiz atmosferler yaratabileceği sayısız ışık senaryosu olacağını belirtti. 


FC Bayern München...