21 / 05 / 2024

pırlant bursa

pırlant bursa

Pırlant, bugiin Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak..

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Bursa'nın modern şifahanesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valiliği tarafından inşa ettirilen ve yaklaşık 7 milyon liraya mal olan Bursa Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi, yakın zamanda ozonterapi, müzikterapi, homeopati, fitoterapi ve apiterapi gibi 10 branşta hizmet vermeye başlayacak

Bursa'da 40 bin yapı için ücret ödendi!

Haziran'da başlayan imar barışı uygulamasına Bursa'dan 400 bin başvuru geldi. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı. 

İmar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı!

Başvuruların Haziran 2018 itibari ile alınmaya başlandığı imar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı...

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda törenle, ziyarete açıldı.

Bursa Sağlık Müzesi 14 Mart'ta açılıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda hizmete açılacak.

pırlant bursa Haberi

pırlant bursa
Pırlant, bugün Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak. Sabah saat 06:00'da kapılarını açacak olan Pırlant Korupark mağazasında bir giin boyunca bütün saat, mücevher ve aksesuarlar yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak. Korupark AVM 'de açılışı yapılacak Pırlant mağazasını ziyaret eden Bursalılar, İsviçre saatlerinin seçkin koleksiyonları ile birlikte tek taş pırlanta yüzükleri, birbirinden şık pırlanta setleri ve çakmak, kalem gibi aksesuarları yarı fiyatına satın alabilecek. Bu kaçırılmayacak açılışa gelenler 750 TL 'ye tek taş yüzük alabilirken, en prestijli markaların orijinal kol saatlerine 250 TL gibi fiyatlarla sahip olabilecek.


Bursa Kent...