08 / 05 / 2024

PLAST EURASIA İSTANBUL 2012 Fuarı

PLAST EURASIA İSTANBUL 2012 Fuarı

PLAST EURASIA İSTANBUL 2012, “22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı” 29 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleştirilecek...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın kredi notunu düşürdü!

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ‘BBB (Trk), Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise ‘A-3 (Trk)' olarak aşağı yönlü revize etti, Uzun Vadeli Ulusal Notuna ilişkin görünümünü ‘Stabil' olarak belirledi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Ata GYO ve JCR Eurasia Rating'in sözleşmesi iptal edildi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

PLAST EURASIA İSTANBUL 2012 Fuarı Haberi

PLAST EURASIA İSTANBUL 2012 Fuarı

Fuarda, ülkemizi dünya plastik pazarının önde gelen üretim ve tedarik merkezlerinden biri haline getirmek için ortamlar yaratma misyonunu üstlenen PAGDER ve plastik sektöründe faaliyet gösteren üretici firmaları aynı çatı altında toplamak amacıyla kurulan PLASFED sektöre ait tüm bilgileri ziyaretçilere iletmeyi hedefliyor.


Katılımcı ve ziyaretçiler PAGDER standından Kırklareli’nin Vize ilçesinde, Türkiye’nin ilk İhtisas Plastik Organize Sanayi Bölgesi olarak faaliyete geçecek ve sanayi yapılaşmasına büyük katkı sağlayacak olan PAGDER & ASLAN OSB hakkında da bilgi alabilecekler.


PAGDER ve PLASFED standlarını 6. salondan 7. salona geçiş aralığında bulunan fuaye alanında ziyaret edebilirsiniz.


29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek PLAST EURASIA İSTANBUL 2012 Fuarı’nda siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk...