04 / 05 / 2024

PlayStation 4 çıkış tarihi

PlayStation 4 çıkış tarihi

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri olan Teknosa, tüm dünyada uzun süredir merakla beklenen Play Station 4’ ün satışını 13 Aralık’ ta sabahın ilk dakikalarında gerçekleştir di...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Almanya ekonomisi bu yıl yüzde 0,4 küçülecek!

Almanya ekonomisinde küçülme şoku yaşanıyor. Ekonomi Araştırma Enstitüsü, olağan dışı yüksek enflasyon yüzünden özel tüketimin bu yıl yüzde 0,5 azalacağını öngördü.

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus Şubat 2023 oyunları piyasaya çıktı. Mafia Definitive Edition’dan OlliOlli World’e kadar değişik  kategorilerden birçok oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişimine sunulacak. İşte Şubat ayında PlayStation Plus Essential’a ilave edilecek 570 TL değerindeki oyunlar.

Armut 4 Elma 4 Kızılcık 20 TL! Bursa Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL? Bursa Hali'nde hangi sebzeler var? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYOEmlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi için ihaleye çıktı. İhalede 7 firmadan teklif geldi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

PlayStation 4 çıkış tarihi Haberi

PlayStation 4 çıkış tarihi

Teknosa’nın çok özel fırsatlarla sunduğu, Sony Eurasia garantili PS 4’ler için oyun tutkunları, sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruklar oluşturdu.


Türkiye’nin 77 ilinde 295 mağaza ile faaliyet gösteren Teknosa, satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation 4’ü, 13 Aralık’ın ilk dakikalarından itibaren İstanbul Cevahir AVM ve Ankara Ankamall Extra mağazalarında sürpriz oyun hediyeleriyle satışa sundu.  Teknosa’nın gerçekleştirdiği bu özel kampanya için yüzlerce kişi uzun kuyruklar oluştururken, toplam 125 şanslı oyun sever herkesten önce PlayStation’larına kavuştu.


Dünyada satışa sunulduğu ilk günde 1 milyon adedin üzerinde satılan PlayStation 4, Türkiye’de satışa çıkmasının ilk dakikalarından itibaren büyük ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinde sıra oluşturmaya başlayan oyun severler, yaklaşık 15 saat ürünlerine kavuşmak için Teknosa mağazasının önünde beklediler.


Dünya genelinde 2 milyon adedin üzerine çıktı

Dünya çapındaki toplam satışlarının 1...