18 / 05 / 2024

PlayStation

PlayStation

Sony’den PlayStation 5 duyurusu geldi. PlayStation tutkunlarının bir süredir beklediği haber geldi. İşte detaylar!

O bankadan müşterilerine kaçırılmayacak fırsat! Hem 7.500 lira ödeme hem de iPhone 14 kazanma fırsatı!

Merakla beklenen yeni kampanyasını açıklayan o banka 7500 liralık ödeme ile beraber iPhone 14, Playstation 5 kazanma fırsatı da sunuyor.

Playstation 5 BİM'e geldi! Fiyatını birden şak diye düşürdüler, dolar 25 TL'yi geçmişken fırsat kaçmaz!

BİM, birçok oyun tutkunu tarafından beklenen Playstation 5 konsolunu uygun fiyatlarla satışa çıkardı. Dolar 25 TL'ye fırlamışken sakın kaçırmayın, her an zam gelebilir...

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız

PlayStation Plus'tan oyun düşkünlerine büyük jest! 5.942 TL değerindeki oyunlar ücretsiz oldu

Sony'nin abonelik alt yapılı oyun servisi PlayStation Plus, geçtiğimiz ay oyuncuları memnun edecek bir uygulamaya imza attı.  oyun canavarlarının vazgeçilmezi olan 23 adet  oyunu ücretsiz veriyor. İşte o oyunlar..

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi, mayıs ayında da yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu ayın oyunları...

Playstation 5 BİM'de! Fiyatını birden dibe çektiler! Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'de en çok tercih edilen marketlerden biridir ve birçok oyun tutkunu tarafından beklenen Playstation 5 konsolunu uygun fiyatlarla satışa sunmaya başladı.

Playstation 5 Migros'ta! Fiyatını birden dibe çektiler! Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Ülkemizde en çok tercih edilen marketlerden biri olan Migros, çok sayıda oyunseverin beklediği Playstation 5 konsolunu uygun fiyatlarla satışa çıkardı.

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. PlayStation Plus kataloğuna Nisan 2023'te ilave edilecek oyunlar neler? 3 popüler yapım, Nisan'da PS Plus'a eklenecek.

PlayStation Plus, 5 bin TL değerindeki oyunları verecek!

Sony'nin PlayStation Plus abonelik tabanlı hizmeti, her ay kitaplığına yeni oyunlar ekliyor. Son olarak mart ayında hizmet abonelerine sunulacak eserler belli oldu. İşte Mart 2023 PlayStation Plus oyunları...

PlayStation Plus, 3 bin 177 TL değerindeki oyunları bedava veriyor!

PlayStation Plus Mart ayı oyunları açıklandı. Toplamda 3.177 TL değerinde oyunu ücretsiz olarak sunan platform, kullanıcılarını sevindirecek.

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.

PlayStation Haberi

PlayStation

Sony’nin yan kuruluşu Sony Interactive Entertainment’ın (SIE) başkanı ve CEO’su Jim Ryan, PlayStation 5’in fiyatına zam yapmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

İşte haberin detayları…

Sony’nin yan kuruluşu Sony Interactive Entertainment’ın (SIE) başkanı ve CEO’su Jim Ryan,  zorlu ekonomik koşullardan bahsederek, bulunarak belirli pazarlarda PlayStation 5’in fiyatına zam yapmak zorunda kaldıklarını duyurdu.

PLAYSTATİON 5 ZAMLI FİYATLARI! İngiltere’de 479,99 sterlinden 499,99 sterline çıktı. Avustralya’da 749,95 Avustralya Doları’ndan (AUD) 799,95 AUD’a yükseldi. Daha ucuz versiyonu da 599,99 AUD iken 649,95 AUD’a yükseldi. Avrupa’da ise fiyatlara yüzde 10 oranında bir zam uygulandı. 50 euroluk bir artışın beklendiği Avrupa’da da fiyatlar 499,90 eurodan 549,99 euro oldu. En büyük zam oranı ise Japonya’da. Oyun konsolunun ülkedeki yeni fiyatı 10 bin 498 Japon Yeni. TÜRKİYE’DE PLAYSTATİON 5 FİYATI NE OLACAK?

WebTekno‘da yer alan habere göre...